Ai dreptate, omul trebuie clasificat dupa ce ofera nu dupa ceea ce este. Totusi, voi inca mai sunteti suparati din cauza raspunsurilor stupide?
Foarte adevarat.de aceia nu ma mira ca iei stupid la un raspuns destul de serios si de folositor.Asta este.asa e cand ai multi copiii
Nici nu ma mai intereseaza modul in care sunt catalogate raspunsurile, dar ma bucur enorm atunci cand gasesc unul castigator pentru ca stiu ca atunci am fost de folos. Dar da ai dreptate si nu cred ca e coresct ceea ce fac unii.
Weirdo, dar nu stiu de cate ori am spus ca judecam un raspuns si nu o persoana ce transpare de dupa un nick. Bine, ca pe mine nu ma cheama Kogalniceanu, dar na. Daca tot ai inceput asa de bine, ia spune-ne si teoria formelor fara fond si reformele lui Maiorescu, si ale lui Cuza.
@dudu diferenta este ca de multe ori nu raspunsul este stupid ci motivatia pentru ca este data calificarea respectiva.
@Zbenguici: eu tin inte numai ce ma intereseaza
dar stii ca eu am inteles teoria formelor fara fond altfel decat ni se explica in manualele de romana... dar probabil ca eu ma insel
@dudu: nu ma deranjeaza stupidele la mine. dar am vazut la o persoana (cam nesuferita, ce-i drept) un raspuns catalogat drept stupid, iar raspunsul era chiar folositor... eu cand dau un stupid il dau pentru raspuns, nu pentru persoana...(dau rar, sa stiti )
Ba intr-o ductie de introductiune ce citesti, de introducere ai auzit tu poate in vise
E inspirata din critica biografică promovata Sainte-Beuve si mi se pare extrem de corecta in contextul literar...deoarece literatura e fictiune, iar autorul e un nume pe o carte, o persoana cu o existenta reala...aici e vorba de exprimarea unor idei, dar in context real, nu sunt povesti, inventii, sunt...viata! In ceea ce priveste stupidul...ar trebui sa voteze cel care pune intrebarea, adica el sa aiba drept de vot!