anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Criticii atentie la mine! Se spune ca Isus este fiul lui Dumnezeu, da? Eu nu stiu cum ca parca scrie ca Duhul Sfint s-a pogorit din cer si a lasat-o grea pe sotia timplarului! Ce sa credem de aici? Ca Dumnezeu este si Duhul Sfint? Atunci de ce cind ne inchinam spunem In numele Tatalui al Fiului si-al Duhului Sfint? Si lasati-o moarta cu crede si nu cerceta! Ca daca nu exista cercetari conversam din virful dealului!

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Chestiile astea ma depasesc laughing

4 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Se spune ca Iisus... da!
Ingerul Gavril, a vestit-o. Nu exista Un Dumnezeu, ci Sfanta Treime! din care fac parte Dumnezeu-Tatal, Dumnezeu-Fiul si Dumnezeu-Duhul Sfant. Atunci cand spui : "Cred in Dumnezeu!" crezi in Toti! si nu mai pui intrebari stupide! tongue

| Irina a răspuns:

Asa ca fapt. ortodocsii spun "cerceteaza si crede", catolicii spun "crede si nu cerceta".

| ShaKuri a răspuns:

Du-te ma si dormi.esti obosit. o incercare eronata de a straluci.

| Haydee a răspuns:

Nu exista trei dumnezei.Nu trebuie sa credem in nimeni altcineva decat in el Dumnezeul cel viu. Dar, Dumnezeu s-a descoperit in Tatal, Fiul si Duhul Sfant pentru a ni se descoperi nouabig grin. Ceea ce spune Cami nu este adevarat deoarece nu exista trinitate din moment ce nu exista trei dumnezei.