Depinde de cum ii place persoanei de sex opus, nu poti generaliza! De ex la sotia prietenului meu ii place ca el sa aiba ceva barba, altele au zis "hhh cu parul ala, nuuu".
Personal nu imi imaginez viata fara barba. Pur si simplu ma defineste.
E evident ca din moment ce esti detinator de barba, vei atrage doar fetele care sunt ok cu asta. Am avut la un moment dat o prietena care voia sa imi las barba si mai mare, care deja era mega mare Deci nu se poate generaliza.
Depinde de forma fetei. si cat de "plina" iti e fata, la unii le face o diferenta de la cer la pamant, arata naspa nebarbieriti. ca niste porci.
uite exemplul asta.
https://www.reddit.com/r/beards/comments/6qdzp8/dear_father_i_have_sinned/
nu cred ca trebuie sa fi femeie sa-ti dai seama daca cineva arata mai bine cu barba. oricum nu trebuie sa-ti lasi barba sau sa nu te barbieresti, pentru ca considera cineva atractiv ori neatractiv.
cum nu trebuie sa te duci la sala pentru ca te considera atractiv tipele, daca mergi cu mentalitatea asta, ca fac patratratele pentru a atrage tipele, o sa dai gres de fiecare data.
Fratele meu ne-ai innebunit serios, te fac eu sa intelegi mai bine fara niste trasaturi bine definite ale fetei, fara o mandubila care te scoate foarte mult in evidenta NU ITI VA STA BINE IN NICIUN FEL, daramite cu BARBA in p l m! daca ai fata cam ovala poti sa iti iei adio cauta si tu pe Youtube sa vezi realitatea de ce esti SINGUR
Si dupa asta o sa auzi de la pzd replici de genul, hmm fara barba complet ras pare un copilas la 30 de ani etc dar daca nu poarta barba nu exprima masculinitate, deci nu il plac in niciun fel ca de fapt e urat ca dreacu nu e frumos deloc
Barba aceea de 3-4 zile, de aspect "neingrijit" mi se pare foarte sexy.
Nu este un raspuns clar pentru ca nu-mi place nici cu si nici fara barba. Doar cea descrisa mai sus care dureaza cam o saptamana si jumatate dupa creste parul prea lung si e o senzatie ciudata.
Depinde foarte mult de persoană. Statistic vorbind, tipelor foarte tinere (mai mici de 22) le place cu barbă. Dar vezi că barba trebuie spălată, pieptănată, îngrijită etc. pentru că poate căpăta un miros neplăcut.