Scriu cu dreapta, dar folosesc stanga mai mult la celelalte activitati. Cred ca dintr-un instinct de a "economisi" mana dreapta, care, nu-i asa, stie carte.
Si tu esti ambidextru?
Nu,de scris scriu doar cu mana dreapta, cei drept foarte putin, dar sunt intr-o pozitie unde doar cu mana stanga pot tasta
Si eu dar se intampla sa scriu mai mult cu dreapta.
La fel și eu. Spre dreapta inclin mai mult.
Neata roscato
Nu e ray, e un user care se foloseste de nick/ul lui.
Era prea frumos ca să fie adevărat.
Stii ca doar 10% din populatie e asa?
Mulți sunt dreptaci pentru că așa au fost învățați. Și își reneagă astfel propria natură.
http://estnews.ro/2014/09/11/dreptul-de-fi-stangaci/
Am impresia de multe ori că sunt stângaci deși scriu cu dreapta. Adică eu când pășesc tind să calc pe stângul. Dacă am o sacoșă mi se pare mai natural să o car cu mâna stângă. Poate fi vorba și de percepția realității, de ce pare mai important. Mie mi se pare mai firesc să las mâna dreaptă liberă pentru că am reflexe mai bune cu ea. Altcuiva i se pare mai firesc să care cu dreapta pentru că e mai dezvoltată musculatura brațului drept.
La tastatură scriu cu ambele mâini. Deși pentru stânga îi aloc o treime din taste și dreapta primește restul ( de pe la u până la tastele numerice din dreapta).
.da... ce pot să zic, suntem niște ființe rare }}
Ai web/cam? Ca majoritatea de pe aici, intreb pentru un prieten nu pentru mine...
Thecurious întreabă: