| YellowAngel a întrebat:

Cu cat ati iesit pe plus la nunta?

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din pacate nu am iesit pe plus tot cu ea am ramas

| RAY a răspuns:

Decat cu tarfe ipocrite, mincinoase care se dau sfante pe net ca nu au iubit si sunt virgine mai bine ma insor cu mana mea )))))))))

| YellowAngel explică (pentru RAY):

Eu macar sunt sincera. Sunt o piti.

| RAY a răspuns (pentru YellowAngel):

E viata ta angel eu nu sunt in masura sa te judec, nu vorbeam despre tine, fiecare are viata lui face ce vrea, urasc mincinoasele, ipocritele care joaca teatru nu fetele care fac sex des e treaba lor

| SilentRain a răspuns (pentru YellowAngel):

Tipic germanilor un raspun lipsit de umor

Fiecare e in filmul lui la intrebarea ta

rolling on the floor Ne mai amuzam si noi.
Mai creaza un fir. Un nod... pescaresc.

Asa am spus si eu cand m-am insurat hai muiere sa ne amuzam si noi sa bem pe banii altora, offfffff doamne greu scap de iubita asta imaginara, nu se lasa ea de mine asa usor de mine

Răspuns utilizator avertizat
| Clorox a răspuns (pentru YellowAngel):

Nu e nimic rau in a fi ''piti''. Mereu am avut o vorba, una e sa fii tarfa cu cap, alta e sa fii tarfa de doi lei.

| RAY a răspuns:

Asa e cand nu dai o sansa iubiri glumesti ca bolovana, te prefaci ca nu ma iubesti dar stiu ca noaptea ma doresti

| RAY a răspuns:

Asa mult ma iubesti?

Ca-n prima zi si nici atunci

| relian a răspuns:

Adica faci nunta sa scoti bani?laughing naspa au ajuns oamenii sa faca dintr-o traditie afaceri,e si asta o chestie. Daca vrei sa faci nunta atunci fa-o gratis,moca, free, invitatii sa vina doar cu flori si atat, nimic mai mult, aia e nunta, nu sa faci nunta sa scoti bani.Ce idei mai au unia.Nunta este o chestie religioasa si o traditie. Daca ajungi sa incerci sa scoti bani si din chestii de genu asta mai bine lipsa nunta. Faceti nunti, va jurati ca o sa va iubiti pana ce moartea va va desparti si dupa 2-3 ani deja divortatilaughing dar probabil e o moda, nu mai este traditie.

| sofisis a răspuns (pentru relian):

Juramintele se fac la catolici. Si chiar daca s-ar face si la noi nu ar avea legatura cu petrecerea de dupa, deoarece se fac in biserica, nu la restaurant. Deci nu vad legatura "Faceti nunti, va jurati ca o sa va iubiti pana ce moartea va va desparti si dupa 2-3 ani deja divortati".
Mai mult decat asta: tu pe ce planeta traiesti? Din totdeauna la nunti s-a facut profit. In ce catun stai tu unde nunta se face free? Si ce se serveste? Loboda si apa de put? Ia cheltuie tu 5000 de euro doar asa, ca sa inviti 100 de oameni sa manance si sa bea moca.
In trecut se duceau cadouri de casa noua. In unele tari inca se merge pe cadouri...dar tot un beneficiu material sunt si astea.

| relian a răspuns (pentru sofisis):

Eu daca nu am bani sa fac nunta free atunci nu mai fac.Bine eu nu fac nunta oricum, adica nu-s curios, dar cine face asa e frumos, ca de aia e nunta sa dai petrecere nu sa scoti bani de pe urma asta.Cine face nunta free? Sunt destui care o fac, in general aia ce au ceva bani si vor sa faca nunta.Cine nu are bani face din orice, cauta sa scoata bani din orice, cred ca daca ar veni unu si iar spune mirelui cai da nu stiu cat pe nevastasa care numa cea luat-o ala n-ar zice nu laughing

| SilentRain a răspuns:

Iubire nu iti face griji '
am vandut bmw-ul si acum avem bani de nunta. laughing)

| SilentRain a răspuns (pentru SilentRain):

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
Sa ii zica cineva lui ala de mai sus ca nu are cum sa se insoare cu mana lui rolling on the floor)
(Si propria mana ar divorta de el)
laughing))

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Si unde vreti sã stati, pe strãzi?

Sunt 2 nevastã si amantã, de tine nu mai are loc.

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Sub pod intr-o cutie de carton rolling on the floor))

Ce Fain

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt "barbat" insurat, nu umblu dupa parasute ca Ray rolling on the floor

| YellowAngel explică (pentru SilentRain):

De ce ai pus barbat intre cgilimerele. Esti baiat sau fata? rolling on the floor

| SilentRain a răspuns (pentru YellowAngel):

Sau

| Sofer a răspuns:

Încă nu am ajuns acolo laughing

| Theo94 a răspuns:

Nici macar nu am de gand sa fac nuntalaughing, doar concubinaj.

| YellowAngel explică (pentru Theo94):

Sau doar futai

| Theo94 a răspuns (pentru YellowAngel):

O relatie normala, dar fara nunta.

Răspuns utilizator avertizat
| Belciu_Cristian_1981 a răspuns:

Deocamdata nu am acute cu nimeni asa ca nu am facut nici o nunta

Întrebări similare