@secsilicioasa L-ai gasit pe Iisus intr-un copac? Ai gasit o cruce? Ma lasi? Daca esti asa de credincioasa de ce nu respecti si porunca cu chipul cioplit?
Dumnezeu nu coboara pe un norisor sa-ti lumineze viata. Dumnezeu este o metafora. Dumnezeu este in tine.
Singularitatea de la monetul BigBang-ului este altceva. Eu prefer sa-i spun Spiritul Creatiei sau Marele Arhitec. Si nu are legatura cu Dumnezeu.
Cat despre haosul din lume...va urma o perioada de purgatoriu apoi va fi liniste, va fi bine. Poate vom muri toti ca se intample asta. Dar disparitia speciei umane nu inseamna sfarsitul lumii, inseamna evolutie.
Daca asa gandesti, atunci gresesti si daca cauti dovezi despre existenta lui Dumnezeu niciodata nu le vei gasi pentru ca ele te cauta pe tine sa le descoperi. Oameni buni Dumnezeu e creatorul lumii a tot ceea ce exista! Sa nu va lasati credinta la mana unui oricare! Hai sa iti dau si o dovada inainte de a ma critica ok? Intr-o zi (acum cateva zile)am fost intr-o padure sa tai lemne impreuna cu tatal meu si cativa vecini, ei bine taind un copac am gasit in trunchiul sau pe Iisus Hristos rastignit pe cruce iar mai apoi taind iarasi am mai gasit o cruce. Deci spune-mi uh cum numesti asta daca nu o dovada existentiala? Nu va uitati credinta caci e singurul lucru ce va scapa de iad.nu sunt o credincioasa totala dar un lucru il stiu sigur umnezeu Exista!
BeyondTheDarkSun întreabă: