| contsuspendat (cu ura) a întrebat:

Cu ce animal se poate compara omul zilelor noastre, ca si comportament?

Răspuns Câştigător
| rain a răspuns:

Cu absolut nici un animal. Toate animalele au un echilibru cu natura - noi nu. Cea mai buna comparatie ar fi cu un virus autodistructiv.

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cu niciun animal. Omul de astazi seamana cu un android.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cu unul singur, ci cu mai multe: maimuta, magar, porc, vaca, iepure etc, dupa imprejurari, dar mi-e ca am prejudicia bietele animale, care nu sunt vinovate pentru defectele noastre. Numai bine!

| User a răspuns:

Cercopitecus brutus.

| T30D0RA a răspuns:

Cu toate animalele: bou, vaca, maimuta, magar, gandac etc. Nu degeaba am invatat la logica "Omul este un animal".

Răspuns utilizator avertizat
| Meryem027 a răspuns:

Cu niciun animal... E de neinteles omul.Fiecare face altfel, si cand ne gandim ca totusi avem minte. insa in unele situatii si animalele sunt mai "ok" ca noi. happy

| cornculapte a răspuns:

Nu cred ca exista un animal care sa aiba un comportament apropiat de cel al omului. In fiecare animal poti identifica o caracteristica pe care o regasesti si la om.

| cornculapte a răspuns:

Da. Sigur ca poti. Nu degeaba exista apelative ca "dobitoc", "magar", "caine", "bou" etc. adresate omului.

| brosu a răspuns:

"Omul decăzut" poate fi considerat un animal.

| primaru a răspuns:

Cu caini ca majoritatea latra (vorbesc) dar nu fac nimic si nu ajuta pe nimeni care are nevoie de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LOL, cu maimutele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainele, lingau cand te apropii si rau de la distanta, dar si aici sunt diferente de rasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un animal care, de inteligent ce se crede, nu-si da seama cit e de inapoiat. Nu cred ca in regnul animal gasim asa ceva.