| InVisible99 a întrebat:

Cu ce echipa de fotbal din Romania tineti si de ce? Cel mai bun argument primeste funda big grin

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

De aproape 18 ani sunt un fan înfocat al echipei de fotbal Steaua Bucureşti.
Meciul care m-a făcut să ţin cu aceştia a fost Steaua Bucureşti - Aarhus încheiat 2-1 (în tur 3-2 pentru danezi). Rezumat aici: http://www.youtube.com/watch?v=pE3s0dQInWg.
Atmosfera de pe Ghencea şi modul cum roş-albaştrii au luptat m-au ridicat de pe canapea.
Şi, deşi ulterior Steaua dezamăgit, după 2002, aproape când începuseră să mi se stingă pasiunea pentru Steaua, aceştia au renăscut.
Au urmat victorii fabuloase cu Beşiktaş Istambul, cu Valencia (deţinătoare a trofeului în acel moment), cu Villareal, cu RC Lens (pe-atunci o forţă în Franţa), cu Olympique Lyon, cu Dinamo Kiev şi cu alte şi alte echipe de prim rang cu care Steaua s-a duelat de la egal la egal şi nu de puţine ori a ieşi învingătoare.
În plus, am studiat şi istoria clubului care recomandă de departe Steaua ca fiind cea mai bună echipă a tuturor timpurilor din România.
Dincolo de unele controverse de blaturi sau de presupusă susţinere a regimului în perioada comunistă, Steaua a fost echipă de prim rang a Europei vreme de 4 ani. Nu numai că au câştigat Cupa Campionilor Europeni (UEFA Champions League de astăzi) în 1986, dar au câştigat şi Supercupa Europei în 1987 (1-0 cu Dinamo Kiev, gol Hagi), au pierdut la limită 0-1 finala Supercupei Intercontinentale cu River Plate (la 0-0 lui Lăcătuş i-a fost anulat un gol perfect valabil) şi au mai jucat încă o dată în semifinale (1988) şi încă o dată în finală (1989). Aia deja e dincolo de regim sau de orice fel de presupuse blaturi. Poa' să te ţină în spate şi mama regimului că nu domini Europa fotbalistică dacă nu ai şi valoare.

Steaua în cifre: 23 de titluri de campioană, 21 de Cupe ale României, 5 Supercupe ale României, 5 prezenţe în semifinale de cupă europeană, trei prezenţe în finale de cupă europeană, două trofee europene şi singura echipă din România care a jucat la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Dincolo de rivalităţi, când vine vorba de cupe europene, până şi cei mai dinamovişti dintre dinamovişti prieteni de-ai mei mă însoţesc să mergem la meci (pe vremuri, când stăteam în capitală, mergeam pe stadion) şi să ne bucurăm de fotbal.

Cu deosebit respect pentru fotbal,
Numai bine!

6 răspunsuri:
| MâţaD a răspuns:

Eu tin cu Steaua.un argument concret nu as avea. tata m-a facut suporter inca de cand eram mica si de atunci ii indragesc!big grin

| Muhteşem a răspuns:

Cu FC Otelul Galati.de ce? pentru ca sunt din Galatihee hee

| Andr3yCzz a răspuns:

Dinamo! Imi place imbracamintea rolling on the floor.

| EmilyWasHere a răspuns:

Cu niciuna. 's fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tin cu steaua, pentru ca prietenii mei din copilarie tineau si ei si am preluat microbul big grin.sunt primul stelist din familie :d

| CopilRasfatzat a răspuns:

Cu pOli timisoara love struck e echipa mea de suflet.am fost la majoritatea meciurilor.siii.sunt cei mai tari laughing (pentru mine)

Întrebări similare