| Vadik a întrebat:

Cu ce fel de somnifere au un efect mai bun cind vrei sa te sinucizi? cum se numesc?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

@asya, este dreptul tau sa crezi ce vrei, cu toate ca eu stiu, ca in cazul de fata n-ai dreptate! Insa ceea ce nu inteleg, e de ce m-ai pricopsit pe mine cu "stupid"?! Eu cu ce ti-am gresit?! O vad asa - cand un om vrea sa intinda o mana de ajutor, i se mai da si in cap pentru asta! Ti se pare normal?! Omeneste?! Ai gresit, macar ai bun simt sa recunosti! O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata!
Iar vis-a-vis de acest tanar, care a postat intrebarea, pot sa-ti spun, ca te inseli amarnic in privinta lui! Nu este doar un "cersitor de atentie"! Si decat sa jignesti, sa arunci cu vorbe grele, puteai in cel mai rau caz sa "treci pe langa", dar macar sa nu deprimi pe cineva, care si asa nu se afla in zilele lui cele mai bune! Am discutat cu Vadik pe privat si pot sa spun, ca mi-a lasat o impresie foarte buna. Si daca nu erau postarile, cum sunt ale tale, poate acel zambet, pe care am reusit sa-i readuc pe buze, ramanea mai mult timp pe fata lui. Tu chiar vrei sa risti sa-l ai pe constiinta?! Pentru ca tot ce vad eu, e ca il provoci aiurea cu aceste cuvinte de-ale tale: "NO name... Tu crezi ca individul acesta chiar vrea sa se sinucida? Nu vezi ca doar vrea sa fie bagat in seama?". Poate vrei sa mai pui si pariu cu el, asa sigur vei fi de mare ajutor!?! Nu mai arunca cu vorbe si acuzatii nefondate, daca nici macar nu te-ai deranjat, sa-l intrebi pe om "ce are", sa vezi care este situatia reala (nu cea imaginata de tine)! Numai bine!

@Vadik, nu mai baga in seama chiar pe toata lumea. Sunt mult mai multi aici cei, carora le pasa de tine si care ti-au oferit niste sfaturi bune! Noapte buna! Sa ne auzim cu bine! >big grin

21 răspunsuri:
| ramitzu a răspuns:

Nu stiu. dar sper sa nu ai nici un gand de sinucidere. happy

NOname
| NOname a răspuns:

Te rog, nu fii nebun! Nu fa asa ceva! Depresiile sunt trecatoare! O sa vina si o zi, cand vei putea din nou sa zambesti, sa iubesti, sa te bucuri de viata. Gandeste-te si la cei dragi - parinti, bunici in primul rand! Ei ar suferi enorm, daca n-ai mai fi. Consideri, ca ei merita asa ceva? Incearca sa iesi cu prietenii, sa-ti ocupi cu ceva placut timpul tau liber (pe TPU de exemplu este foarte distractiv, si te vei simti util, cand vei ajuta pe cineva cu un raspuns, este un sentiment foarte placut, te asigurwinking ), si vei fi ca nou. O sa fie bine! kisswinking

| Petronela a răspuns:

Nu stiu. Sper ca nu te gandesti la...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vizita la un psiholog are cele mai bune efecte.

| Vadik explică:

Ajutati-ma va rog. cum se numesc?

NOname
| NOname a răspuns:

Vadik, dragule, nu stie nimeni, dar si daca ar sti, nu ti-ar spune. Renunta la aceasta idee! [-O

| Andreea1130 a răspuns:

Nu fii nebun.oh go on nu meritastraight face oricare ar fi motivul.

| asya a răspuns:

@NO name, ce iti bati capul cu o persoana josnica? Numai nebunii vor sa-si ia zilele, asa ca isi merita soarta! Drum bun prietene!

| LostInDreams a răspuns:

Ouaau! Poate o iau eu prea inainte si gandesc prostii, dar clar nu ai nevoie de asa ceva, crede-mawinking

| Vadik explică:

Nu nebunii, dar cei care sunt calcati in picioare si cei care deja nimeni nu-i mai ea in seama! Cei care au pierdut interesul de a trai cei care sunt lasati sa sufere de toti, si cei care nu mai trebuiesc la nimeni! ziceti numai numele ca nu stiu de care. si o fac. fara sa-mi uratzi drum bun

NOname
| NOname a răspuns:

@asya, e pacat, ca incercarea mea de a scoate pe cineva, aflat pe marginea prapastiei, din depresie, ti s-a parut atat de stupida! Nu ma asteptam de la tine, sincer...
@Vadik, culca-te deocamdata. Si maine e o zi...si poate maine nu vei mai simti nevoia sa-ti iei propria viata. Nu te mai gandi la lucruri negative! Stii cum se spune: "Ce nu te omoara, te face mai puternic!".winking

| fabiola a răspuns:

Somniferul cel mai bun este cel care te trezeste la realitate!

| Vadik explică:

Mi se pare ca degeaba am pus aceasta intrebare! nimeni nu vrea sa ma ajute! intreb doar niste nume de medicamente! doar atit!

| s62sony a răspuns:

Vorbeste cu un preot; sau mai bine culca-te acum si fa asta miine dimineata. Macar atit. Esti un fraier daca crezi ca nimanui de pe lumea asta nu-i pasa de tine. Mie, de exemplu, imi pasa, si le mai pasa si celor de pe acest site, care ti-au raspuns...Macar atit...Gindeste-te la asta!

| asya a răspuns:

@NO name... Tu crezi ca individul acesta chiar vrea sa se sinucida? Nu vezi ca doar vrea sa fie bagat in seama? Cine doreste asa ceva nu sta pe un site de socializare, sa intrebe numai porcarii! Plus de asta, aici intra copii de 7-8 ani...Nesimtiul acesta le da doar idei!
Nu o spun din rautate, dar este o intrebare jalnica si va ia pe toti de fraieri! Un om cand vrea sa se sinucida, se izoleaza, mediteaza, in niciun caz nu sta pe TPU! Si sa fim seriosi...Crezi ca astepta si un raspuns care sa-l ajute?
Doar atat am avut sa spun, nu ma intereseaza ca voi primi 10 voturi cu stupid!

| Vadik explică:

Mdea. mersi de raspunsuri. foarte jalnic din partea voastra! numai de rau vad ca scrieti!

NOname
| NOname a răspuns:

Buna, @Vadik! Ma bucur, ca esti bine, sanatos. big hug Daca vreodata vrei sa vorbesti cu cineva, poti sa ma contactezi fara ezitare. Numai bine! happy

| Vadik explică:

Ce folos? nici unu...

| mih1990 a răspuns:

Pentru ce sa te sinucizi? crezi ca merita?
nu merita nimeni sa-ti dai viata pentru ea. renunta la idee.Mai bine te'ai distra si incearca sa uiti tot.viata e frumoasa chiar daca in unele momente nu ne dorim decat sa murim.si eu am trecut prin multe situatii asemanatoare tie.Acum regret ca am facut crizele alea, i-am aratat ca sunt slaba si nu trebuia.

| georgegs a răspuns:

Eu.stiu.dar.nu.vreau.sa.iti.spun.daca.ti-as.spune.
te-as.omora.cu.mana.mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex

Întrebări similare