Cu subiecte legate de soferie, camioane, restrictii de drumuri, modele noi de camioane, greutatea marfii, acte de transport, rute, alimentari, trasee
Calcule
http://driver61.com/wp-content/uploads/2015/08/The-Raing-Line1.jpg
Me tombé deja?
Ptiooo! Am avut eu fel de fel de 'fomei', da asa ceva n-am mai patit... Pe ce am apasat, de te-am trecut pa limbi straine? Sau e de cand te-am 'scapat' pe scari?
Treci, sa-ti dau reset!
Sunt artista, comoara mea, si in meseria mea ma folosesc de limbile altora.
Am vazut ca esti artista, inca din prima seara. D'aia te iubesc!
Ti-oi fi batjocorit limba? Pacatele mele...eram sub influenta alcolului, sper sa ma ierti!
Alcool, draga, nu 'alcol'.
Si ce sa-ti fac, daca n-ai vrut legale... Ti-am spus, doar, ca sunt mai sigure.
Nu ma trage tu de maneca, stiu cate oua se pun sub o closca, doar ca pe unul l-am spart, in graba-mi de a te țuca.Hai,la gara cu tine!
In spatele Garii, acolo langa automate? Ne luam cate un moccacino, stam pe bordura si ne certam, ca de obicei?
Pai,cum sa nu ne certam, Turbina, cand iti tot repet:lasa, omule aurolacul si treci pe prenadez, ca-i mai ieftin! Dar tu ma asculti vreodata?
Milioane de întrebări și conexiuni pe care încerc să le fac, și multe vise și retrospective.
Păi, cu ce o să fiu peste zece ani, cu ce să mănânc ca să nu mă îngraș, ce exerciții să mai fac, ce-or mai face îndrăgostiții din serial, ce să mai scriu în roman, ce mai face prietena mea, cum să plec mai repede de acasă...
știi, chestii obișnuite