Ca n-am burta si chelie.
serios vorbind, ma mandresc ca nu am fost influentat de altii facand anumite lucruri impotriva vointei mele si ca am acumulat destula experienta de-a lungul vremii, e loc de mult mai bine si voi mai acumula, sunt multumit de mine pana acum.
Ma mandresc cu faptul ca sunt diferit fata de cei de varsta mea, ma mandresc cu modul meu de a gandi si de a actiona in anumite situatii. Pot sa mai zic ca am ajuns in locuri in care altii le vad doar la televizor ( Afganistan), am facut lucruri considerate imorale dar care mi-au adus o avansare si titlul de "criminal" in cadrul unitatii mele, am fumat trabuc cubanez 100%, am gustat ( nu beau de fel ) Jack Daniels original 100%, jucat carti pe lazi de munitie si ii uscam pe ofiteri de bani si se uitau urat la mine si multe alte chestii... Nu am acum starea necesara sa-mi aduc aminte si sa le povestesc
Ca faptul ca nu m-am lasat influentata de prietenii de la 19 ani si m-am dus la facultate in timp ce ei frecau menta acasa. Acum ei lucreaza in comert in timp ce eu am calatorit o gramada cu scoala, cu proiecte, cu delegatii cu job-ul si am un loc de munca unde ma distrez si cu care nu mi-e rusine. O singura fosta prietena a avut curajul sa-mi spuna ca a gresit atunci fata de mine cand imi zicea ca imi pierd timpul, ca nu am viata... s-a intors roata. Restul traverseaza cand ma vad pe strada )0)0