Nici nu stiu, nu ma cunosc cu multi, ca sa ma potrivesc cu cineva trebuie sa aflu pe a doua persoana foarte bine, dar pana acum nu prea sunt asa fel de oameni, sau sunt dar au iubit!))
Haha)) inca nu! dar oricum mersi de bunatatea ta, sa nu uiti sa trimiti pepsi pe posta in chisinau, adresa tio spun in privat))
parca goldenzenith, dar ea ii mai mare ca mine si in plus ne-am inteles ca ea ii mama mea!)) ap daca vrei sa fii cu dinsa trebuie sa ma intrebi pe mine, ca s anul fac mofturi si so convig ca nu trebuie!)) ce drac mai sunt eu))
Asta a fost buna
Nu cred ca pot sa formez o relatie cu cineva din orasul meu pe care il cunosc dar minte de pe siteul asta.
Sa fim si realisti omule
Dar cum poti sa te potrivesti cu cineva daca no cunosti,nici nu stii cum arata, nici nu ai vorbit, asa sa te potrivesti la ce anume? Doara dupa ce raspunsuri da sau ce intreaba? In spatele unui profil se poate ascunde oricine. Daca sa spunem ca vorbesti aici cu cineva si esti pe aceiasi lungime, nici aia nu-i tot cand afla cine esti, adica ceva mai multe decat povesti pe aici a si disparut . Unia au poze fake sau oricum nu poze cu ei, deci fara o poza reala nu vad ca tear dori careva asa legat la ochi
Ca persoana si ca om! stiu ca e simpatic)) dc pedepsit?((
anonim_4396 întreabă: