Nu mai esti o pustoaica deci vezi diferenta dintre o relatie de "iubiti" si o relatie de soti, plina de responsabilitati.eu zic ca trebuie sa te gandesti si la viitor totusi esti mai mare cu 9 ani, nu vreau sa te jignesc dar cum vezi tu viata de famile cu acest pusti peste 10 ani? zici ca ai un sot minunat,de ca sa renunti la ce ai deja,pentru ceva ce nu stii cum va fi?! parerea mea este ca daca sotul tau te apreciaza,te iubeste si te respecta pentru ceea ce esti, nu are rost sa renunti la el pentru o iubire din trecut. uita si mergi mai departe! gandeste-te ca il poti rani atat de tare pe sot incat ti se va intoarce raul ce il provoci, si nu pentru ca ti-ar dori el asta ci pentru ca in viata platesti pentru tot ce faci, in schimb daca il ranesti pe pusti nu cred ca e aceeasi durere.sau ar putea sa fie si un happy end, sa fii cu pustiul si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.totusi incearca sa uiti cateva zile de pusti si traieste ca si cum el nu exista si apoi intreaba-te daca ti-a lipsit ceva in acele zile sa te simti pe deplin fericita, daca nu ti-a lipsit nimic uita de pusti si mergi mai departe. tu hotarasti, eu mi-am exprimat doar parerea!
Alegi pe unul care crezi ca merita sa fie cu tine, si e normal ca celalalt sa se simta prost doar viata e plina de probleme.
Ai si tu perfecta dreptate dar eu stiu asa "nu dau nici batut vrabia din mina pe cioroiul din gard" Nici sa fugi dupa 2 iepurasi mici nu este indicat ca unul da semnal dreapta, altul da semnal stinga si la tine trece semaforul in culoarea rosie.Cine va pierde=tu. Lasa golanul sa mai sufere si ramii la casa ta si sa te faci femeie de treaba ca cel din america gaseste ca tine la kg iar asta mic peste 2o anisori te va trata ca pe o cirpa si vei zice si tu la conv "nu credeam in Dumnezeu dar de cind sunt cu el viata mea este un iad"