Sincera sa fiu, nu imi place deloc ce ti-a dat cristi. Pari prea cumintica, respectuoasa, politicoasa, timida, punctuala. Zau asa. Eu la inceput clasei a 7a am venit imbracata in blugi rosii stramti, o bluza mai lunga roz cu imprimeu floral si punkeri. Adica cum ma imbrac de obicei
>>. Nu, sunt in '99. Aia am pus-o asa.
Si oricum, eu nu asta te-am intrebat. Daca nu ai ce face, te rog gaseste-ti altceva de facut!
Acum am inteles, păi mergi in blugi un tricou si adidasi, sau in fustă, o bluză ciorapi in picioare dacă este cazul, pantofi, tu stii de fapt ce i ți place să porți, vezi pantoful e bine să fie cu puțin toculeț.
Merci
Multă sănătate dragă Ada cînd incepi scoala?
10 septembrie
M ai e puțin, bucură-te momentan de vacanță. ce inăltime ai?
Fiecare cu gusturile lui, ea alege.
Dar acum, pentru ca trec pe a 8a, caut prin magazine rochite de genul asta : http://mon-chicboutique.blogspot.ro/2012/06/rochite_19.html
Sincera sa fiu, nu imi place deloc ce ti-a dat cristi. Pari prea cumintica, respectuoasa, politicoasa, timida, punctuala. Zau asa. Eu la inceput clasei a 7a am venit imbracata in blugi rosii stramti, o bluza mai lunga roz cu imprimeu floral si punkeri. Adica cum ma imbrac de obicei
Ce zici de asta?
http://www.ua.all.biz/img/ua/catalog/987930.jpeg
Eu zic ca se potriveste, dar deocamdata mai ai inca timp sa te bucuri de vacanta.
URAT raspuns
Ehh na, o sa atragi toate privirile garantat
Mai bine te-ai duce tu in chiloti, cred ca ti-ar sta mai bine.
Bineinteles ca mi-ar sta bine b-)
doar ca eu nu merg in prima zi la scoala
Chiar nu ai ce face?... Doamne, cat de penibili pot fi unii.
Si cred ca am specificat ca trec in clasa a 7-a. Da, sigur am SPECIFICAT!
Nu mai stie lumea de glm
de acum incolo promit ca nu mai glumesc cu bibici
Nu cred ca acest site este pentru glume. Daca vrei glume, scrie la google "glume".
Bine bebeluso
Nu o sa ma cert cu un prost. Cel mai DESTEPT cedeaza
Dar cine se cearta aici draga? cred ca ai incurcat personajele. sugeami-ai cucu de tampita, proasta e mama ta aia care te-a fatat
Ce intrebare de rahat! Draga noi de unde vrei sa stim ce zdrente ai tu in dulap. Pune-ti niste zdrente pe tine cu ghiozdanul in carca si mars la scoala. Site-ul acesta nu este facut pentru intrebari ca astea.
anonim_4396 întreabă: