anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce sa ma imbrac in prima zi de scoala? happy. Nu am nici o idee. Sper ca voi sa ma ajutati cu asta, stiu ca ati mai facut-o!winking

P.S.: NU purtam uniforme
Trec in clasa a 7-a.

Răspuns Câştigător
| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns:

Sincera sa fiu, nu imi place deloc ce ti-a dat cristi. Pari prea cumintica, respectuoasa, politicoasa, timida, punctuala. Zau asa. Eu la inceput clasei a 7a am venit imbracata in blugi rosii stramti, o bluza mai lunga roz cu imprimeu floral si punkeri. Adica cum ma imbrac de obicei laughing

35 răspunsuri:
| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru Ada_8018):

Dar cine se cearta aici draga? cred ca ai incurcat personajele. sugeami-ai cucu de tampita, proasta e mama ta aia care te-a fatatwinking

| Cătălina a răspuns (pentru Ada_8018):

Eu de unde sa iti stiu gusturile, ti-am dat ce cred eu ca ti s-ar potrivi pentru prima zi de scoala.

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns (pentru Cătălina):

Nu vreau sa par prea fitoasa si superficiala, DAR ALOO Vremurile s-au schimbat. Nu mai vezi copilute de la cls a 5a in sus imbracate in asa ceva. O colega asa s-a imbracat in prima zi de scoala din clasa a7a, si imediat a fost etichetata. Chiar nu cred ca vrei sa stii cum i se spune acum.

| Cătălina a răspuns (pentru ღДℓἷʂմƙᾄღ):

Eu doar mi-am exprimat opinia!

| MissPussy a răspuns:

Ce intrebare de rahat! Draga noi de unde vrei sa stim ce zdrente ai tu in dulap. Pune-ti niste zdrente pe tine cu ghiozdanul in carca si mars la scoala. Site-ul acesta nu este facut pentru intrebari ca astea.