| liliana86 a întrebat:

Cu ce sa te imbraci daca ai 1.40 cm? E o nebunie sa creezi un model la inaltimea asta. Help.

4 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poti creea ce vrei! Nu trebuie sa fi complexata de loc din cauza inaltimii, dar nici datorita vreunui alt motiv.Asta esti tu si nu trebuie sa semeni cu nimeni.Trebuie doar sa adaptezi masurile dupa nevoile tale.Pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Bittza a răspuns:

Pai cu fuste si pantaloni cat mai scurti ca sa iti scoti in evidenta cat mai bine picioarele ...ideal ar fi sa porti tocuriwinking

sa nu poti fuste lungi pana la glezme! sau haine foarte largi in partea de jos( te fac sa pari si mai mica straight face ) nu cred ca vrei astalaughing

( parerea mea ) :*

| liliana86 explică:

Am revenit cu cateva concluzii in urma intrebarii postate cu ceva vreme in urma. Mentionez ca nu mai deranjeza inaltimea, atat timp cat ai o atitudine pozitiva si incredere in sine.
Ideea nu este sa te resemnezi la orice, subliniez acest aspect ("resemnezi"), ci sa creezi mereu ceva nou cu dotarile pe care le ai; sa iesi in evidenta de fiecare data chiar daca intr-un mod mai neobisnuit, doar asa vei fi remarcat (a).
Am ajuns la concluzia ca statura mica nu este neparat o defavorizare totala; ci este mai degraba un mod de vedere. Daca anumite joburi presupun modele 90-60-90, inseamna ca se refera numai la o anumita categorie de persoane; oricum pentr a ridica valoarea personala mai conteaza si educatia, aspectul fizic si personalitatea. Nu ne putem doar resemna la nesfarsit! happy