| lifeForJesus a întrebat:

Cu ce scop ne-a creat Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| gabryella_9873 a răspuns:

Nu-i lua inseamna pe ei...viata noatra pe pamant este un test noi trebuie sa elegem intre bine si rau cand noi vom muri dumnezeu ne va judeca si ne va trimite in iad sau rai! poate ma crezi nebuna doar pentru ca poate nu credetin in el si voi vreti sa credeti doar ce vedeti si ziceti sa e arate, bine sa se arate si noi ce o a facem o a vedem ca exista si dupa aia o sa-l distrugem ori mintal ori fizic si aa trecutul va fi prezentul o sai facem si ce i-am facut lui hristos. noi, noi untem slabi noi credem ca facem lucruri singuri dar dumnezeu ete langa noi si ne ajuta nu-l dati afara din inimile voastra pentru ca el o sa va fie si la bine si la greu nu ca oameni ei fug imediat de tine cand ai vreo problema sau cand el trebuie safie alaturi de tine! Luati aminte : un crestin sufera i dupa atata lacrimi si varsari sange de ajunge ajunge in varf iar oameni care odata il batjocoreau si il barfeu sau cuipeu o sa-i cada la picioare

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Întrebările care nu au fundament sunt întrebări prin definiţie stupide.
Nu există niciun argument logic cum că noi am fi fost creaţi de vreun zeu, prin urmare e stupid să ne punem problema scopului unei astfel de creaţii ipotetice.
Salut!

| andrei a răspuns:

Sa Il slavim

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| lifeForJesus explică:

Luciana200972@ Conform bibliei, Dumnezeu nu era singur în primul rând(mii și mii de îngeri sunt și erau), și în al doilea Dumnezeu nu ne-a creat ca sa își bată joc de noi și nici sa ne vadă chinuindu-ne, cel rău își bate joc de noi și noi nu facem nimic în privința asta din păcate... sad asta e alegerea noastră.

| lifeForJesus explică:

Kongeriket@ Baza fundamentala e aia pe care tu mergi și care o respiri(fără care nu am putea trai) și nu numai atât... Pământul, cerul, munți, marea, aerul, luna, soarele, ploaia și multe altele care sunt atât de minunate...e stupid sa credem altceva decât ce e adevărat!

| luciana200972 a răspuns:

Pai conform bibliei pentru ca se simtea singur, si ne-a trimis pe pamant pentru a ne imulti, pentru a evolua, sau parerea prietenei mele pentru a-si bate joc de noi, facand-ui placere sa ne vada chinuindu-ne

| ChocolateDroid a răspuns:

@elasexygagica Sa iti fie rusine!