Eh, as vrea sa mai intampin noul an ...scolar. Dar noul an studentesc il astept cu entuziasm, sunt nerabdatoare sa-mi reintalnesc colegii, profii, sa glumim iar...si evident, sa invat lucruri noi. succes tuturor!
Bucurie, de la extaz pana la orgasm - se curata TPU. -ul.
P. S. - mai usor cu intrebari de astea ca bagi adminii in doliu.
Ah. eu sunt foarte curioasa.pentru ca de anul asta intru la liceu! sunt bucuroasa ca incepe.se termina plictiseala...monotonia.o sa invat lucruri noi! o sa am activitati interesante. dar de asemenea o sa am mult de invatat.si nu stiu cum ma voi intelege cu mai mult noile colege fiindca o sa am doar un coleg:-
Cu bucurie ca o sa ma intalnesc cu prieteni, colegi, cu emotii ca nu stiu ce profi s-au schimbat, daca a mai venit vreun coleg nou, cu nostalgie ca a trecut vacanta si o sa incepa iar stresul cu invatatul.
Anu asta trec pe a 9-a, deci abia astept sa-mi vad noii colegi, profesorii cum ii pe acolo, in primele zile cred ca o sa`mi placa, dar dupa aia trebuie sa invat, teme, teste alea alea si nu-mi prea convin.
Pai sunt entuziasmata pentru ca trec pe clasa a 9-a si o sa mai cunosc oamni cu care ma pot imprieteni dar in acelasi timp am un fel d frica pentru ca nu stiu cum o sa fie de acum inainte