Cu tigani borati ca asta, de exemplu :https://www.facebook.com/photo?fbid=271811038273570&set=a.102673695187306
De ce a-și face asta?
Risipa de timp, eu asociez oamenii cu mâncarea mexicană
Pants tu esti?
Stiam ca esti obsedata de Drimmero, dar nu stiam ca esti in stare sa iti faci inca un cont doar ca sa vorbesti despre el. Al catelea cont e asta? E al 5-lea sau mai mult de atat?
Pants fiind ce anume?
Pants AKA InYourPants, o utilizatoare de pe aici care isi face nenumarate conturi si pe fiecare pretinde ca e o alta persoana desi, toti stiu ca ea e.
Contul tau a fost facut azi si avand in vedere ca deja il cunosti pe Drimmero, si pui multe intrebari legate de el la fel cum si Pants facea, am asumat ca esti doar un alt cont de-al ei.
Intrebarile tale sunt foarte similare cu unele pe care le punea pe un alt cont, avea numele Hyacinth (cea falsa, nu cea reala) sau MorcovulDinFund, sau un alt cont, nu mai stiu, ca are multe.
Si-a facut atat de multe, incat nu mai stiu pe care zicea ceva si pe care altceva.
Rușine ar trebui sa ai tu că ești taaare mincinos normal că te imbolnavesti de ipohondrie când nu poți pune capul pe perna liniștit de conștient cat de praf mental ești
Anxietatea somatizeaza in multe feluri
M-ai spart cu mincinos asta, ce am mintit, ca nu am zis de unde sunt si d-astea? Voi stiti ce sunt alea date confidentiale?
Restul din ce ai zis e ciorba de zarzavat cu carnati, le-ai scos din anus.
Ce date confidențiale ești expus aici ca la muzeu
Mă confundati
Neața buna, acum te-ai trezit cred )) cum e șomer?
Stiu ca-s vedeta,, scoate un pix sa semnez, de tipar vrei?
Nici bunicata nu știe cum te cheamă
Posibil sa te confund cu nebuna aia.
S-a trezit băiatul? Te-a spălat mami pe fata?
Stai pe aproape că ți-a pregătit cineva o surpriză
Fugi la scoala online si lasa prostiile.
Școala nu mai e online de mult, dar de unde să știe șomerul care nu iese din casă
Cred că razi și dacă ți se arată un deget
Iei Bac-ul? Vezi sa nu-l iei p-ala de Galati
E bine sa crezi. Continua sa crezi, te sustin.
La ăla din mijloc nu că îți place
Ești oltean?
Da, in Corabia stau, de ce?
Ce ala din mijloc?
Păi, un adult de 35 de ani înalt, brunet cu ochii căprui. Foarte sociabil, prietenos și sportiv.
Marijuanamr3 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mcmxl întreabă: