Zi si tu adevarul. Nici dracu nu ar vrea oricum sa te vada. Ca oricum nu e ca ai tu ceva de ascuns.
De ce esti dobitoaca?
Tu de ce nu ai orgoliu?
O sa faci indigestie
Știu, tati. De aia te am pe tine, ca să-mi treacă greața. Pup, fă.
Asa foame mare ai?
Yas
Uhhh
SUnt mai multi care ii vad in cateva luni. Totusi, febletea mea noname nu vrea sa ma vada
Am sa ma rog ca buna afrodita sa faca sa va intalniti
Cu Endoryus as vrea ca sa imi dea cafteala promisa. Si sa ma socheze cu ochii lui albastri iesiti din comun si banal.
Vad ca are o adevarata obsesie cu NOname ca nu-l baga in seama. Cand il bagi in seama si-l faci de rahat nu e bine, cand nu-l bagi in seama iar nu e bine.
Vezi ca poate trece pe culoarea rosie cand te vede si nu e bine
Daca il calca un Nissan pe trecere, sa stie ca eu am fost : )
Si eu vreau foarte mult sa te vad prietenas. Poate imi faci placerea in septembrie. Tot trec prin Bucuresti cateva zile. Imi fac eu timp special pentru tine. Asa bun prieten pot fi : )
Si tu cu Nissan la fel ca suntserios? Si din ala SUV cocalaresc? Omg. Eu nu am bani nici sa trec strada, deci slabe sanse sa dai peste mine.
SUV cocalaresc? Iar mananci rahat sa te simti bine. Daca aveam BMW/Mercedes din anii 90 cu milionul de km (cum e moda in Romanica ) mai ziceam. Plus ca fac excursii. Ce rahat sa fac cu un Fiat 500.
Ce prost si eu. Tu nu crezi ca am iubita, daramite carnet. Doamne feri masina =). Uita ce am scris mai sus. Oricum am 15 ani, 150 inaltime si 50kg. Si 5 clase. Doar 4 nu mai sunt la moda de mult.
Eu merg doar cu trenul. De ala am bani. So, daca vrei sa ma astepti pe o trecere de nivel la calea ferata, as fi incantat. Repet, pe strada nu am bani.
E cocalaresc pentru ca e urat cu spume. Si pentru ca si alt cocalar de prima clasa mai detine asa ceva.
Macar de aveai si tu gusturi la masini la fel ca la muzica.
Asa bine va intelegi ca nu vrei sa il intalnesti?
Si cu mine?
Si cu tine.
Greseala vietii tale
Desigur ca da
Nu fac mișto. Pe 12 iun. vin în Timișoara.
Eu atunci ma insor, esti martora mea ca niciodata nu m-am gandit la alte fete cand eram in prezenta ei
Am înțeles. Te însori doar ca să nu te vezi cu mine.
Asa cum sunt eu mai rar barbat, ma sinucid cu alta ca sa te evit, am vazut ca ai permis, imi este frica ca ma rapesti si ceri banii ca sa ma eliberezi
Promit că nu cer bani. La un moment dat o să te eliberez gratis.
Si cu ce ocazie imi vizitezi orasul?
Vând un apartament al unui prieten.
Invitația la o bere e pe bune, dacă nu ești prea sfios.
Pe 12 nu e sarbatoare, nu tin post, iubita e plecata la muls vaca la stana, desi ne putem vedea, doar sa nu ma imbat ca ma cari tu acasa
Bre, vaca nu e la stână. La stână sunt oi.
Dacă ți-a zis că mulge vaca la stână deja e dubios.
Sa nu mulga vreun cioban nebuna ca o las, nu vrei sa impartim banii de apartament?
Deci nu vrei nici măcar să ieși la o bere cu mine.
Nu asta e scopul meu aici pe TPU, nu caut asa ceva, es tut mir leid
Ce nu cauți? O bere? Că nu ți-am făcut propuneri indecente.
Ok. Nu mai insist.
Sa bei inca inca o bere si pentru mine adina
Te plangi ca nu ai prieteni, si ca nu te baga fetele in seama. Uite ca sa ivit ocazia sa iti faci o prietena noua.Te cheama fata la bere si tu refuzi...nui frumos.
Si tot zici sa merg acolo, sa ma vezi, sa vi la nunta da tu nu vrei sa vi doar ma pacalesti....am stiut eu
MadPotato
Endoryus
Geanin
Lozio
MusicAD
AlanGreenTigerofAtlantic
Fabulosul6000
tu,dar tu sigur nu vrei
poate și Syden, dar sigur nici el nu ar vrea și probabil o să zică ceva de o să mă facă să mă sinucid ))
Apache întreabă: