Știu, tati. De aia te am pe tine, ca să-mi treacă greața. Pup, fă.
Si eu vreau foarte mult sa te vad prietenas. Poate imi faci placerea in septembrie. Tot trec prin Bucuresti cateva zile. Imi fac eu timp special pentru tine. Asa bun prieten pot fi : )
Si tu cu Nissan la fel ca suntserios? Si din ala SUV cocalaresc? Omg. Eu nu am bani nici sa trec strada, deci slabe sanse sa dai peste mine.
SUV cocalaresc? Iar mananci rahat sa te simti bine. Daca aveam BMW/Mercedes din anii 90 cu milionul de km (cum e moda in Romanica ) mai ziceam. Plus ca fac excursii. Ce rahat sa fac cu un Fiat 500.
Ce prost si eu. Tu nu crezi ca am iubita, daramite carnet. Doamne feri masina =). Uita ce am scris mai sus. Oricum am 15 ani, 150 inaltime si 50kg. Si 5 clase. Doar 4 nu mai sunt la moda de mult.
MadPotato
Endoryus
Geanin
Lozio
MusicAD
AlanGreenTigerofAtlantic
Fabulosul6000
tu,dar tu sigur nu vrei
poate și Syden, dar sigur nici el nu ar vrea și probabil o să zică ceva de o să mă facă să mă sinucid ))
Eu merg doar cu trenul. De ala am bani. So, daca vrei sa ma astepti pe o trecere de nivel la calea ferata, as fi incantat. Repet, pe strada nu am bani.
E cocalaresc pentru ca e urat cu spume. Si pentru ca si alt cocalar de prima clasa mai detine asa ceva.
Macar de aveai si tu gusturi la masini la fel ca la muzica.
Apache întreabă: