Mi-a ameliorat considerabil o depresie catastrofală de 17 ani, anxietatea care de 4 ani mi-a dat KO și atacurilor de panica,agorafobiei! Chestia e că după ce nu le mai iei aceste probleme revin,ba chiar mai rău,dar nu la toți,la un procent mai mic.
Tu te referi la meditație,apai asta mă ajutat foarte mult că eu nu am pățit,prieteni,nimic,și singur îmi dau sfaturi sunt propriul meu psiholog,meditez in sensul că mă mulțumesc cu ce am dat totodată lupt sa am mai mult,sa îmi depășesc limitele,condiția,mentalitatea,lenea că e foarte auto distructivă,mă autoeduc sa supraviețuiesc cu singuratea dar tot odată adopt legea stoicismului,a răbdării,, cu răbdarea treci marea.
Am văzut oameni mult peste nivelul meu care au ajuns boschetari de la droguri de la vicii, și mă autoeduc să mă mulțumesc cu ce am, că nemulțumitului i se ia și ce are, și acel puțin.
Meditez gen, daca eu am supraviețuit unei depresii catastrofale in care nici din pat nu mă puteam da jos cu lunile, atunci problemele vieții sunt 0, am supraviețuit singur și fără părinți,nu am rămas cu traume,meditez sa devin cea mai buna versiune a mea și să ies odată și odată din zona crespusculara; zona indiferenței, a lenei și a lenevirii, că fără munca nu poți supraviețui, eu urăsc extrem de mult sa mă trezesc de dimineață sa merg la lucru, e o tortura dar daca nu mișc in deget nu îmi dă nimeni nimic, singur trebuie sa îmi car crucea așa cum e zca e grea asta este..selecția naturală decide ce va fi zcu toate că norocul ni-l facem și cu mâna noastră, și de munte ori cum ne așternem perna așa dormim, adică suportam consecințele fiecărei alegeri și acțiuni determinate de noi in aceasta viață zic eu morbidă, că,, cam așa a devenit bolnava, seacă, fara noimă și cu multe probleme, dar noi mergem înainte că tancul rusesc indiferent cat e de grea viața dam înainte.
Pai și te ai vindecat doar cu o meditație de depresie? Cu ce meditație și în ce timp?
Cu tratament și medicație, dar nu m-am vindecat complet ci sa ameliorat considerabil dar asta că încă iau tratament fara tratament nu merge doar cu medicație
După ce nu le mai iei revin simptomele,rar tratamentele vindeca bolile astea fara sa ai recurenta,cu meditația nici atât! contează enorm mâncatul sănătos și orele dormite,noptile pierdute sunt problema,deprivarea de somn adâncesc problemele psihice,statul excesiv pe telefon ne distruge mintea, sănătatea, lipsa de mișcare, sportul, sedentarismul ne omoară încet și sigur
Ce pastile ai luat? Și ce tratament? și de ce ai zis că doar cu meditație te ai simțit mai bine? oricum cel mai bine e cu terapie fara pastile, dar ce zici terapie cu pastile cu hipnoza cu mindfulness, cu mristatii ce rezultate crezi că dau?
Boss degeaba iei pastile daca nu ai susținere,stai între patru pereți,nu socializezi,nu ești apreciat de nimeni,ești marginalizat că ești diferit și lista continua,sau că îți vin facturi uriașe la electricitate,gaz, nu ai bani de mâncare, nu ești susținut nici de familie, deci contează și contextul, daca nimeni nu te apreciază că om poți lua 1000 de tratamente,văd că în țara asta infecta cu cât esti mai cuminte și liniștit ești luat de prost,te provoacă să îți ieși din pepeni și apoi tot ei în morții lor te acuza și se plâng când de fapt tot ei te provoacă. Contează să ști că cuiva ii pasa de existenta ta,că contezi pentru cineva,că cineva te respecta/apreciază,daca nimeni nu o face nici familia nici prietenii nici colegii de la locul de munca atunci iei degeaba pastile că tot bolnav rămâi și i Romania tara cu mentalitatea primitivă daca ai probleme de natura psihică ești stigmatizat,marginalizat,luat de oaie,oricât ai fi de bun că om,românii și țiganii ar merita sa fie rași de pe fata pământului,cele mai infecte nații,repet cu cât ești mai bun că om cu atât mai mult ești luat de prost,dacă ești rău se plâng că ești prea rău, nesuferit, dacă ești bun nici așa nu e bine, oamenii care sunt niste gunoaie ipocrite, falșii și cei cu 100 de fete ca c.u.rvele sunt uniți și se aduna de obicei laolaltă fiindca in ziua de azi falsitatea primează văd și perversitatea și bârfă asta aduna oamenii dar ăștia nu sunt oameni sunt niste tomberoane
Contează mult contextul,factorii externi și mediul in care trăiești nu neapărat psihologul,tratamentul și hipnoterapia,daca te duci la ăștia și oamenii te provoacă se comporta urat degeaba mergi la terapeuți și iei tratament,sau dacă ești sărac că duhul problemele vor persista și croniciza,adică nu le vei mai putea vindeca,doar trata.
Nu contează ce am luat,ce merge pentru mine nu merge și pentru tine sau pentru alții, schema de tratament se da diferit nu e standart, nu toate depresiile sunt la fel, se dau tratamente diferite, dar eu am sesizat că venlafaxina 150 mg e cea mai buna pentru depresia mea,pentru alții a fost ciprapex, seroxat și lista continua
Cum te vor percepe oamenii și familia cam la fel te vei percepe și tu,asta daca ai un psihic vulnerabil dar un depresiv și un anxios cam e vulnerabil pune totul la suflet că unul sănătos nu îl interesează ce părere are x sau y despre el i se rupe, și așa și nouă a trebuie sa nu se rupă de cei care nu ne plac, sa ne pisam pe părerile lor că nu s mai buni decât noi, ogrămadă sunt analfabet și inculți au doar papagal atâta tot și prostii iau totul ad-litteram ce spun ei, sunt ușor de influențat că un copil de grădiniță oameni în toată firea efectiv sunt prosti de put cu tot cu studiile lor
Dar in functie de ce se da tratament? adica de ce unii primesc cipralex si altii venlaxina sau anxiar? anxiarul am auzir ca e cel mai puternic dar are efecte nasoale rau eu de asta ma feresc
E slab anxiarul, xanaxu-ul ( alprazolam) de 1 mg este cel mai puternic anxiolitic și eficient din lume,anxiarul la o anxietate gravă nu are nici un efect,și anxiarul da dependenta dar e mai slab decât xanax și ineficient,se da la anxietatea ușoară, moderată nu la cele care se manifestă fizic cum se manifesta la mine.
Fiindcă unele sunt pentru depresiile moderate,altele pentru depresiile majore,și desigur se da și pentru anxietate cum e seroxat sau serlift să acționeze și asupra anxietății,se dau fiindcă unii au deficit de dopamina,alții de noreprinefina,iar unii de serotonina,melatonina și mai e o categorie unde se dau sedative să acționeze și asupra insomniei. Tratamentul se prescrie în funcție de probleme,de tipul depresiei că sunt mai multe forme,exista și depresie psihotică care implica halucinații că în schizofrenie e și cea mai gravă forma de depresie și cronică, deci depinde de mai multe detalii, variabile, probleme, după 3 sapt,o lună și jumate se schimba tratamentul daca e ineficient se da tot antidepresive dar altele că sunt destule care se prescriu,unii de exemplu au rezistenta la tratamentul antidepresiv și se încearcă mai multe tratamente,scheme de tratament până ce rezultatul incepe să apară și să de-a rezultatele scontate.
Unii au depresie de nici nu pot munci atât de gravă este,alții au o depresie relativ moderată dar sunt funcționali,au capacitate de munca,nu toate depresiile sunt la fel,de exemplu pentru depresia psihotică se poate face pensie de handicap că e o boala ce implica halucinații vizuale și auditive exact că în psihoze și schizofrenie. Și oricum nu orice supărare,sau tristețe este depresie,depresia este o boala serioasa și destul de gravă,mulți se auto diagnostica cu depresie dar habar nu au cat e de gravă depresia,efectiv sunt analfabeți funcțional nu depresivi și inculți,asta e problema la noi analfabetismul și incultura,prostia,răutatea,invidia,că ăla are prea mult eu nu am și așa apare dușmănia,invidia,astea sunt cele mai grele boli invidia,răutatea,prostia și ranchiuna,pentru așa ceva nu exista tratament,un prost așa se naște așa va muri prost,rar se întâmplă să își depășească condiția,mici excepții.
Uneori și psihiatrii mai greșesc dând diagnostic eronat,medicina psihiatrica nu a evoluat,nu a ajuns la un nivel fundamental, nu se cunosc mecanismele bolilor psihice, nici oamenii de știință nu știu nici psihiatrii absolut nimeni, e la un nivel rudimentar având în vedere că suntem în 2022, nici oamenii de știință nu au aflat unde se afla mintea
De multe ori pastilele astea mai mult te distrug decât să îți facă bine,asta fiindcă medicii îți dau tratamente pe fast sa scape de tine, fac experimente pe tine cu tratamentul lor, te mint că nu cauzează dependenta dar toate cauzează dependenta, se simte după ce nu le mai iei, și bolile revin in majoritatea cazurilor fiindcă pastilele nu inlatura cauza ci efectul bolii.
Da,mare adevar ce spui, pai si oare de la xanax 1mg ce simti? eu am luat 0, 25 nu am simtit nimic, cel mai bine e cu terapie bro, dar sa bagi si hipnoze saptamanal, mai cauti un bioenergetician, faci exercitiile, ca na mai bine fara pastile.
Ăla e slab de 0, 25 mg, și aia de 0.5 mg e slab după o perioadă, nu mai își face efectul la fel de bine că la început, de aia e bine sa faci pauze și după sa iei din nou, ăla de 0.5 mg e ok daca iei juma de pastila pe zi, chiar și una dar una întreagă doar maxim 2 luni, juma' poți lua și 1 an de zile,după iei un sfert o săptămână doua,trei,apoi renunți de tot la ele.
Dar ce am observat eu este că odata ce ai avut o anxietate urâtă devii vulnerabil toată viața,nu o sa mai fi la fel niciodată,vei fi mereu predispus la recurente, bolile astea te fac vulnerabil,de fapt tu erai oricum vulnerabil,așa ne-am născut ăștia care facem depresie,boli de astea cu vulnerabilitate genetica,adică suntem mai sensibili la traume,socuri emoționale,stres major cronic,abuz,Bully etc.
Pai prima data te moleseste sau te adoarme,după câteva zile organismul se obișnuiește și nu mai adormi, te calmează,îți calmează stările de agitație, manifestările fizice ale anxietății, atacurilor de panica, te liniștește și reduce stresul. Cu terapie e, dar nu oricine își permite să de-a 120-150 de lei ședința la psihologi, terapeuți și așa mai departe.
Sportul și alimentația și orele de somn sunt cruciale
Pai și la 1 mg xanax oare cum te simți? la 0, 50 deja te relaxează?
Da te relaxează, la 1 tot așa, se da la atacurile de panica repetate și severe, anxietatea severa. Aia de 0.25 mg e slabă de aia nu ai simțit, aia de 0.5 e perfect la început iei o pastila apoi jumate când anxietatea se ameliorează
Pai poate v a ajutat dar are efecte în timp, pe termen scurt decât te relaxează și atât pe un timp scurt
Când te relaxezi fără hipnoză, în ce stare ești?
Dacă te relaxezi gen prin relaxarea mușchilor prin efortul tau, esti in stare conștientă
Cât de constientă?
În funcție de cât de conștient ești tu de tine
anonim_4396 întreabă: