Eu sunt elev la liceu deci am destul timp liber in timpul vacantei.
Cum imi ocup eu timpul?
1.Citesc carti pe care ma obliga sa le citesc d-na profesoara dar si carti pe care le citesc din proprie initiativa (de ex: Dracula de Bram Stoker si Adam si Eva de Liviu Rebreanu...le-am citit de curand)
2.Scriu un fel de carti/povesti de 100-200 de pagini. Scriu de obicei seara, pe tableta.
3.Raspund pe TPU. Eu unul ma relaxez cand raspund aici...imi face placere sa ajut oamenii chiar daca acest ajutor inseamna un biet raspuns la o intrebare.
4.Ma uit la anime-uri.(*ma uit foarte des*) Am rezultate foarte bune la scoala...A fost o perioada in care am fost foarte obosit si stresat. Atunci am vazut ca o pauza de 20 de minute in care pot sa vad un episod dintr-un anime ma ajuta sa ma relaxez. Asa sunt eu. Anime-urile sunt un fel de desene din Japonia insa sunt mult mai reusite decat prostiile facute de noi, Europenii sau chiar si de cei din SUA. Sunt mult mai bune.
5.Ma uit la filme dar asta foarte rar, aproape niciodata.
6. Mixez muzica, fac poze in photoshop sau fac amv-uri. Am devenit destul de priceput la astfel de lucruri precum photoshopul intrucat exersez de destul timp la ele.
Cu amv-urile nu ma prea pricep dar incerc sa invat.
Uitati cum arata un amv (facut de mine)
https://www.youtube.com/watch?v=V4HJ0r8hUKk
7.Ies cu prietenii prin oras la o inghetata, la un fotbal, dar asta foarte rar intrucat am doar 3 prieteni adevarati alaturi de care imi face placere sa stau... acestia sunt pelcati momentan la tara la bunici.
8.Invat/repet intrucat mai este doar o luna de vacanta.
Asa imi ocup eu timpul.
Pai daca vrei sa treaca timpul mai repede te poti juca pe pc, telefon, etc. Sau sa citesti... Depinde de tine.
Eu de exemplu ma joc pe PC, pe telefon, citesc, scriu temele de l-a scoala , si ies afara sa joc fotbal!
Merg la rampe sa-mi vad gasca, il spionez pe fratele meu si prietenii lui ce nu trebuie sa ma vada si sa stie ca sunt sora lui, ma duc si inot pana la epuizare. Ca sa ma pregatesc de concursurile din toamna... Meg la Senpai la clubul de Karate si dupa ce ma antrenez bem ceai (Senpai e cel mai tare >u< Seamana cu Pou din Kung Fu Panda, doar ca nu e panda), merg in padure sa ma catar in copaci, si acolo citesc... sau ma plimb prin oras si ascult muzica
Ma uit la filme pe internet,desenez, ascult muzica, ma joc jocuri, stau pe facebook, skype si ask si ies afara cu prietenii
Era un baiat in Asia care vroia sa ii treaca timpul mai repede. Vazand dorinta lui, s-a prezentat un demon. Demonul i-a oferit un ghem de sfoara, si i-a spus: ''Ghemul acesta reprezinta viata ta, daca vrei sa treaca timpul, tragi sfoara din ghem''. Baiatul a inceput imediat sa desire ghemul, ca sa ajunga mai repede ucenic, sa aiba banii lui si un statut cat de mic. Dar viata de ucenic era grea, stapanul il batea, bani putini. Asa ca baiatul a tras sfoara. Acum era lucrator, era insurat, avea copii, asa ca banii nu ii ajungeau, copiii se imbolnaveau, faceau probleme. A mai tras sfoara. Acum era maistru, era si patron, copiii erau mari. Dar avea multe griji cu afacerea, lucratorii luptau cu el pentru salarii mai mari, furnizorii complotau sa ii impuna preturi mari, cumparatorii complotau sa ii impuna preturi mici, a mai tras sfoara. Acum era retras din activitate, vanduse afacerea. Au inceput bolile batranetii, a tras sfoara sa treaca de ele. S-a terminat sfoara si a murit. Toata viata i-a trecut in cateva zile. Timpul care te plangi ca-ti trece greu este substanta vietii tale. Daca ai timp, citeste. Eu citesc beletristica, istorie, economie, antropologie culturala. De-abia mi-aduc aminte cum e plictiseala. Te salut.
LisaJulie întreabă: