anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce va place voua cel si cel mai mult sa mancati clatitele? Variante: crema de ciocolata, branza, mere razalite, budinca, inghetata, gem...altele?

ps:cum le preparati de obicei? E adevarat ca daca se adauga si lapte la aluat sunt mai bune, mai "pufoase"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Budinca, crema de ciocolata, gem...happy... i love it

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cel mai mult imi plac cu ciocolatalove struck
Mama mereu cand face clatite pune si laptewinking big grin.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu branza sau cu mere.

kratos
| kratos a răspuns:

Ciocolata si nuci!

| Gabry a răspuns:

Cel mai mult imi plac cu ciocolatalove struck
Mama pune si lapte cand face clatitebig grin

| hashe86 a răspuns:

Mie imi plac clatitele... a 2 a zi, cand pun in afara de clasicele umpluturi: mujdei, mezeluri, ketchup, mustar, branza. un fel de pizza iese...yummy!

| Klara a răspuns:

Imi plac clatitele umplute cu tandretze, cu senzualitate si cu dragosterolling on the floor)rolling on the floor) iar aberez de la atata pofta

| Betty18 a răspuns:

Finetii si dulceata de capsuni...sunt mai bune cu lapte


succes

| mariutza a răspuns:

Poi eu am facut de pe site'ul acesta : http://www.bucataras.ro/retete/566/clatite_pufoase.html ...deci ies ff bine.si pufoase :X. te sfatuiesc sa incerci :D

pai cel mai mult cu ciocolata si cu gem :D:X

tie?

| alma a răspuns:

Da este adevarat ca daca le prepari cu lapte ies mult mai pufoase si mai hranitoare, in ceea ce priveste umplutura eu prefer gemul sau ciocolata.Sa ai pofta

| eek a răspuns:

Deci.iti spun intai cum le prepar.
3 oua, 1 l lapte, si faina alba cat cuprinde.
sparg cele 3 oua.separ albusurile de gabenusuri.
albusurile se bat separat.pana devin spuma.(le face mai pufoase)
gabenusurile se amesteca cu faina pana se formeaza un fel de aluat tare.adaug spuma de albusuri. o lingurita de sare. 2 de zahar si se amesteca.se adauga lapte si faina pana totul devine un amestec omogen si usor de amestecat.(o pasta subtire). de obicei consum toata cantitatea de lapte.cand fac o cantitate mai mare de clatite.folosind 4 oua adaug si apa minerala.
adaug ulei in compozitie.ca sa nu pun de fiecare data in tigaie. si gata compozitia.

cat despre cum vreau sa le servesc.cu inghetata sau topping de visinebig grin

| eek a răspuns:

App... poate vrei sa pui si diverse esente de rom...vanilie.scortisoara. eu sunt alergica la ele si nu le suport.de aia n am mentionat in retetabig grin

| spyceygirl a răspuns:

Da normal ca daca pui lapte ies mai pufoase dar si mai bune. te asigur eu. le prepar in fiecare sambata(cand nu fac prajitura) si le mananc cu gem (de obicei de prune, dulceata de visine)si nuci(pisez iste nuci si pun pe fiecare clatita dupa ce am uns-o cu nuci).ies delicioase...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mmmm... mi-ai facut pofta dejabig grin... pai. mie imi plac clatitele cu finneti...si...da.eu cand fac clatite... pun si lapte...ca sa iasa mai pufoase...un pic de arome...si ies:X:X...mmm.delicioase

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu crema de ciocolata, cu branza sau gem.

Auzi, da` cum is alea mere razalite?big grin N`am mai auzit.confused.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mariutza, mie toate imi plac, si cu crema de ciocolata, si cu mere si cu branza...si kratos mi-a mai dat o idee, cu nucibatting eyelashes

alyss, simplu, iei un mar, il cureti si-l razi cu razatoare laughing si ai mere razalite big grin