anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce va placea sa va ocupati timpul acum 10 ani? Dar acum ce va place sa faceti in timpul liber?

25 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Dupa cum o spune si colegul Iasmin, eram si inca sunt mare microbist, acum dupa 10 ani tot in jurul fotbalului ma invart, de data asta ceva mai implicat, dar asta nu inseamna ca-mi uit/neglijez prioritatile vietii.

| Freya1 a răspuns:

Acum 10 ani pe vremea asta mergeam la scoala si dupa scoala la program prelungit pana la 16, 17.
Timp liber aveam in weekend cand mergeam un pic pe afara prin parc, sau cand mergeam la tara.
Acum? Stau pe internet, ma uit la seriale, m-as plimba doar ca nu prea mai pot acum.

| SilentRain a răspuns:

Cu traficul de droguri, sa ma cert cu pensionari

| NLS a răspuns:

Acum 10-20 ani, lectura.

Acum, cel mult o plimbare prin parc, o data pe luna.

Vara asta am iesit de cateva ori in weekend la ora 5.30 din casa, si am mers (cu masina) pe un camp sa prin rasarituri deosebite, caci sunt pasionat de fotografie.

In rest, treaba prin casa, documentare pentru serviciu, somn, si pierdut timpul pe net.

| RainmakerX a răspuns:

Acum 10 ani :
In principiu ma jucam singur sau pe calculator, mergeam prin padure cu bunicul/unchiul in week-end, mergeam la karate (7 ore pe saptamana) si seara asteaptam sa inceapa Animax. In rest invatam.

Nu aveam prieteni sau vecini de varsta mea. Si cand eram mai mic era la fel.

Acum :
Ma joc si acum pe PC dar numai cand ma plictisesc sau chiar nu am altceva mai bun de facut... Ma uit la seriale/anime (cam 7 ore pe luna), fac cursuri pe Coursera/Edx si incerc sa socializez pe cat posibil.

Ah, fac si sport dar m-am lasat de Karate. Ma bazez mai mult pe exercitii bodyweight dar la momentul actual am fost intr-o pasa mai proasta si am mancat numai tampenii.

Acum am cativa prieteni (buni) si ma mai plimb cu ei cand avem timp.

| Justme1997 a răspuns:

Acum 10 ani ma uitam la desene animate toata ziua.
Astăzi ma uit la desene animate (anime) dar nu toata ziua laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum 10 ani eram microbist.
Îmi o upam timpul uitandu-ma la fotbal⚽.
Și, in general, la sport!

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam toti eram microbisti pe vremea aia, inca era o generatie fabuloasa in fotbal, eu sunt si acum dupa atatia ani,, dar parca as mai vrea vremurile alea inapoi cand se juca cu pasiunea pentru culorile echipei!

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

După finalul cupei mondiale din acest an, nu m-am mai uitat la vreun meci.
Urmăresc, din când în când, rezumate ale meciurilor echipelor de top din Europa...
Sincer, îmi pare rău că Liga 1 a început să nu mă mai intereseze.
Și, da, într-adevăr, s-au dus vremurile în care se juca cu pasiune și determinare.

Fotbalul a evoluat pe toate planurile, cel mai mult financiar, din pacate, sumele si cota de piata reprezinta valoarea inmultita cu 3, ceea ce e enorm, in comparatie cu sezoanele trecute.
Pe atunci aveam doar legende, acum gasim doar jucatori exceptionali si atat.

Liga 1 a fost prima dragoste, cu derby-urile capitalei, cei 3 granzi, apoi usor-usor i se duce din farmec, primii ani ca microbist imi aduce aminte de campionatul nostru, acum nu-l mai urmaresc de mult, e sub nivelul Marii Negre.

Cred că în liga 1, sistemul play-off și play-out diminuează din farmec.
14 echipe într-un sezon de liga 1 sunt puține.
Și cred că 2 Meciuri Steaua-dinamo, pe sezon, ar fi fost de ajuns.
Nu vreau să-mi închipui cum va arăta Liga 1 peste 10 ani.

Cine mai da 2 bani pe mizeria aia de campionat? sa fim seriosi, acum 10 ani ce o urmaream cu farmec,, dar s-a dus, nu mai am rabdare sa vad un meci cap-coada din liga 1.

Da.
Multi dintre patronii cluburilor de fotbal din Romania au vrut sa creeze o afacere, însă Afacerea lor, este de fapt, un prejudiciu, atât pentru fotbalul românesc cât și pentru farmecul acestuia.

Nu mai baga nimeni bani in fotbalul romanesc, un timp a mers bine afacerea, apoi totul s-a dus, din cauza datoriilor,, faza nasoala e alta, nu mai e atras niciun investitor strain sa bage bani, se stie din start ca va da faliment cu datorii mari si cu potential de a intra la puscarie pentru spalare de bani, vezi cazul transferurilor la Steaua, Rapid, Dinamo si nu este singurul caz.

Fotbalul romanesc are istorie...dar e ingropat/a.

Intr-adevăr,investitorii străini nu vor să mai investească în fotbalul românesc deoarece nu au în ce sa investească.
Sper, ca măcar echipa naționala de fotbal a României să progreseze.
Eu am încredere în potențialul jucătorilor academiei lui G.Hagi.

Echipa nationala nu o sa mai fie niciodata ca cea din anii 90', ne vom multumi doar cu prezente la Euro, poate si la vreun Campionat Mondial.

Tii cu vreo echipa din straintate?

Nu țin cu nicio echipă din străinătate.
Acum 2-3-4 adoram să privesc meciurile Barcelonei...în special, cele de pe camp-nou.
Exceptând-o pe Arsenal, tu tii și cu alta echipă din străinătate?

Dintre toate, tocmai pe Barca o urmareai? Una dintre cele mai antipatice echipe.

Nu...si nu ii inteleg pe cei care tin cu mai multe echipe, mi se pare o prostie.

Arsenal si atat!

Doar pe Barca...
Uneori, urmarmaream și meciurile PSG-ului.

2 echipe pe care eu personal nu le sufar, Barca mi-a declansat repulsia cand a inceput sa faca hotii, sa fure cu arbitrii...iar pe camilele alea chiar n-ai cum sa le simpatizezi,, doar banii sunt de ei si atat, niciodata nu vor fi o echipa de top, bine ca le-a tras-o Liverpool aseara, respect!

Fiecare cu preferințele lui.
Nu știu, de ce s-a schimbat sistemul calificărilor pentru campionatul european?

S-au schimbat si orele de disputare, nu mai e nimic clasic.
Totul e pentru bani, fotbalul estic este diminuat si mai mult, s-a schimbat sistemul pentru ca, campionatele puternice dau 4 echipe direct in grupe,, nu mai trebuie sa joace preeliminarii, in timp ce o echipa modesta precum Dinamo Zagreb joaca din turul 1,, ceea ce e frustrant, e o nebunie ce are legatura cu coeficientul UEFA.

Iti dai seama ca este doar ceva de marketing, intr-un fel e mai bine cu sistemul asta, nu mai vezi toate ciurucurile in grupe...dar nici competitia nu mai e ce a fost.

Da.
Așa este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi placea sa conversez in timp ce ma plimbam prin oras cu prietenii, uneori cu o tinta precisa, alteori o luam aiurea pe strazi. Febra musculara era mereu asigurata. laughing Inca imi face placere sa fac asta, decat sa stau pe un scaun si sa discut.

Acum imi place sa fac exercitii fizice, sa citesc, uneori sa gatesc dar mai mult sa mananc laughing, sa caut produse cosmetice formulate bine - si sa dau banii pe ele, sa vorbesc despre ingrijirea pielii, sa balesc dupa cutite si sabii, sa ma uit la supervet, sa meditez, sa ma uit la filme, seriale si piese de teatru. Ah da, uneori imi place sa fac curat, dar sigur n-are legatura cu alcool-ul inhalat pe care il utilizez la curatenie. thinking

| FruttiFresh300 a răspuns:

Cu joaca și învățatul. Încă mă jucam acum 10 ani.
Acum dorm, fac cumpărături, fac curățenie pentru că mă relaxează, mă plimb, citesc, mă uit la filme, gătesc, diverse. Dar era mult mai fain acum 10 ani. Aș vrea să mă joc și acum în parc, dar nu mai sunt copii de varsta mea acolo sad

Întrebări similare