Astea sunt fantezii și ar fi bine sa ramana asa, mai bine era intrebarea, cu cine ati avea o conversatie in realitate
Mda asta da intrebare, doar ca nu ai specificat de care sex, virtual sau de care anume, sex in vise, fantezii, etc
Mama cat de cringe e Hammurabi.
Pe ce lume traiesi, bro? Ce fel de persoana sta pe TPU de 10 ani, e model, arata bine si are ACEEASI POZA? Excluzand ideea ca nimeni care e ok nu ramane atat de mult si are si activitate pe site-ul asta, daca tu erai tipul ala, nu-ti schimbai poza cu alta cu tine de atunci?
Esti penibil cand insisti ca esti tu ala.
Aprob.
Eu n-o vreau, nu-mi plac babele, chiar si de tanara era violeta tot nu aveam cum sa am placeri la ea.
Si eu la fel. Daca ai fi tu cu adevarat tipul din poza de la profil.
Eu sunt. Mulți de pe TPU, au fost aici în concediu. Și sunt câțiva care vin și anul ăsta.
Așa că dacă vrei, poți veni și tu să te convingi.
Come on, dude...
Cati bani primesti atunci de la shutterstock ca sa-ti afiseze poza? :))
https://www.shutterstock.com/......-320858549
Man, am mai explicat asta.
Am fost fotomodel vreo 2 ani și ceva în urmă cu ceva timp. Ce dracu' vrei să fac? Sunt o grămadă de poze pe net și nu le pot retrage nici dacă le-am zis ăstora că dau înapoi banii pe care i-am încasat atunci.
Asta e.
Welllllllll, eu nu am prins explicațiile. Aveam televizorul pe alt canal.
Stai liniștit că el e dacă nu și-a făcut operație de schimbare de sex de anul trecut doar ca e posibil acum să aibă ochii mai roșii că bagă cam multă Metaxa
Minte de rupe, Arakiss e tot contul lui, iar cel de mai sus care ar face sex cu el acum un an se dadea sora-sa. Mai si zicea ca e ea intr-o poza si ii era frica sa nu fie vazuta prin Snagov cand poza era luata de pe o cutie de vopsea. Vorbeste singur de pe 3 conturi. E prajit bine omul. Macar de l-ar duce capul sa nu o faca atat de evident, crede ca daca isi raspunde la minut de pe un cont pe altul par persoane diferite.
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: