nony
| nony a întrebat:

Cu cine din membrii TPU ati vrea sa va petreceti o zi? happy

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Thanks for being a fan Psihoyounger, (In a non-gay way tongue). Oricum sunt onorat ca sunt langa Psiholoaga si Brigaela tongue Am si eu pe cineva cu care as vrea sa stau o zi... sau mai multe. blushing. O sa se intample. dar mai tarziu tongue
Shin

39 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cu toooooti! Pacat ca e imposibillaughing

| Flav a răspuns:

Cu Raluca adminul. As trage de-o urechi putin si nu m-as opri sa-i reprosez anumite lucruri.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cu toti happyNu pot sa aleg numai o persoana love struck Cu totii imi sunteti simpatici big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Se stie persoana, nu trebuie nominalizata.

nony
| nony explică:

¨Se stie persoana¨. pai daca nu se stie persona, si asteapta sa spune-ti? hai, cu tupeu.acum e momentul adevarului happy

nony
| nony explică:

@Raluca.il lasi pe Flav sa te traga de urechi? thinking laughing

nony
| nony explică:

Lia.Mumoasa .Shin.sunt cei mai doriti de pe site? chiar nu mai va atrage nimeni pe aici? Sa-mi bag picioarele, intrebarea mea.si nici draq nu vrea cu mine big grin

nony
| nony explică:

Bine Shine, hai ca ies.ca si asa vad ca ai succes la baieti laughing.si @iDagger.suc? raised eyebrows, hai la o cubatá, sa-i facem pe cei din jurul nostru mai interesantiwinking

| psiholoaga a răspuns:

O zi sau o noapte?tongue Sunt cativa cu care mi-ar placea sa petrec ceva vreme. Daca ar fi sa aleg doar o persoana, cred ca ar fi tundenana, in bucatariehappy O plac in secret (si nici retele ei nu-s rele).

lolita
| lolita a răspuns:

Se stie el /ea laughing

Shin
| Shin a răspuns:

@ejaxz, daca esti din Bucuresti, se poate rezolva happy Oricand pentru o fanabatting eyelashes
@Psihoyounger, ma intalnesc si cu tine chiar daca esti baiat happy We can still hang out (in a non-gay manner tongue)
Daca vrea, poate sa vina si nony laughing
Shin happy

| Pho3nix a răspuns:

Cu totii big grin

| BUBULINA a răspuns:

Lia tongue

| albastrel a răspuns:

Hmmm... sunt foarte curioasa sa vad cum arata...stie el big grin ...cred...banuiesc...big grinbig grin...

| albastrel a răspuns:

Am si eu un admirator pe site-ul acesta...cum sa nu vreau sa petrec ziua cu el? big grinbig grinbig grin BEN :X:X:X

| Psihoyounger a răspuns:

Interesanta intrebare... cu utilizatorul psiholoaga...imi plac raspunsurile ei... dar si ale brigaelei sau ale lui shin... dar nu il nominalizez pe shin pentru ca e baiat... si si eu sunt, asa ca daca ar fi sa aleg, as alege psiholoaga

| JackieSue a răspuns:

hay nony ca ies eu cu tine la un suclaughing

| Ben. a răspuns:

Cu bibitza.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Cu tine blushing

| fzcsm a răspuns:

Cu mumoasa

| ejaxz a răspuns:

Shinhappy

| ZuuZaaA a răspuns:

Nu stiu.(sunt cam noua)...Toti(inclusiv uh:*:*) Te-am pupat pa-pa:*

| okei a răspuns:

Cu mumoasa blushing

| zamfira a răspuns:

De ce l-ati uitat pe BRO?laughing Am citit pana acum raspunsurile voastre si nimeni nu a zis nimic de BRO. Cine vrea sa petreaca o zi cu BRO? laughing

| ShaKuri a răspuns:

Cu Raluca. Boss de Boss

| Antrax a răspuns:

Cu silvia, nony si alexboy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu liahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar mai mult de o zi? Ai pe cineva alaturi de care ai petrece o eternitate? Iti place cineva asa de mult? Mie da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca spuneai sa petrec o noapte aveam cateva nominalizari.

Întrebări similare