Thanks for being a fan Psihoyounger, (In a non-gay way ). Oricum sunt onorat ca sunt langa Psiholoaga si Brigaela
Am si eu pe cineva cu care as vrea sa stau o zi... sau mai multe.
. O sa se intample. dar mai tarziu
Shin
Cu Raluca adminul. As trage de-o urechi putin si nu m-as opri sa-i reprosez anumite lucruri.
¨Se stie persoana¨. pai daca nu se stie persona, si asteapta sa spune-ti? hai, cu tupeu.acum e momentul adevarului
Lia.Mumoasa .Shin.sunt cei mai doriti de pe site? chiar nu mai va atrage nimeni pe aici? Sa-mi bag picioarele, intrebarea mea.si nici draq nu vrea cu mine
Bine Shine, hai ca ies.ca si asa vad ca ai succes la baieti .si @iDagger.suc?
, hai la o cubatá, sa-i facem pe cei din jurul nostru mai interesanti
O zi sau o noapte? Sunt cativa cu care mi-ar placea sa petrec ceva vreme. Daca ar fi sa aleg doar o persoana, cred ca ar fi tundenana, in bucatarie
O plac in secret (si nici retele ei nu-s rele).
@ejaxz, daca esti din Bucuresti, se poate rezolva Oricand pentru o fana
@Psihoyounger, ma intalnesc si cu tine chiar daca esti baiat We can still hang out (in a non-gay manner
)
Daca vrea, poate sa vina si nony
Shin
Hmmm... sunt foarte curioasa sa vad cum arata...stie el ...cred...banuiesc...
...
Am si eu un admirator pe site-ul acesta...cum sa nu vreau sa petrec ziua cu el? BEN :X:X:X
Interesanta intrebare... cu utilizatorul psiholoaga...imi plac raspunsurile ei... dar si ale brigaelei sau ale lui shin... dar nu il nominalizez pe shin pentru ca e baiat... si si eu sunt, asa ca daca ar fi sa aleg, as alege psiholoaga
De ce l-ati uitat pe BRO? Am citit pana acum raspunsurile voastre si nimeni nu a zis nimic de BRO. Cine vrea sa petreaca o zi cu BRO?
NAdrian întreabă: