| irinuk28 a întrebat:

Cu cine votați diseară?
Cine ați vrea să câștige Vocea României?
De ce?
Argumentați răspunsul vostru. happy

6 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu ma uit la o mizerie de emisiune in care exista doi antrenori obraznici si infatuati cum e morga si chirilutza. In plus reclama la noul Telekom a ajuns sa fie absolut gretoasa, asta nu e emisiune de promovat talente observ ca-i doar o ocazie sa ne frece ridichea cu orice ocazie posibila cu reclama la aceasta companie care ne-a furat si isi bate joc in continuare prin preturile de monopol de noi, avand monopol clar in foarte foarte multe zone.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Iti dau dreptate in legatura cu Telekom-ul, preturile de la ei sunt exorbitante.
La Telekom platesc peste 100 lei(tv, internet si telefonie), in timp ce la Digi toate aceste servicii impreuna ma costa 45 lei.(iar calitatea serviciilor Digi e cu MULT mai buna decat cea de la Telekom)
Luna asta mi-am bagat si eu Digi si le-am trimis cerere celor de la Telekom sa imi rezilieze contractul si am sunat la ei si au zis ca contractul mi-l vor rezilia in maxim o luna de la trimiterea cererii, deci trebuie sa le mai platesc factura si pe decembrie(iar eu deja mi-am bagat Digi). Si ma mai pun sa le platesc si 110 euro ca sa imi rezilieze contractul. Astia chiar fura la greu sa mor eu.

| irinuk28 explică (pentru anonim_4396):

Heii, nu faceți reclamă la Telekom( nici pro, nici contra oh go on ). Nu asta am cerut!

| irinuk28 explică (pentru AlexanderAdrian):

Astea sunt emisiunile de la TV.
Până la urmă normal că ăștia doi își dau aere, doar sunt mari cântăreți măi, nu-i voie să-i jignești oh go on!

Răspuns utilizator avertizat