| RAY a întrebat:

Cu postarea asta nu vreau sa fiu rasist

am vazut azi un documentar pe tvr 1 telenciclopedia despre nazism si idea ca popoarele germanice sunt superioare tuturor altor popoare desigur ca personal nu cred asta dar privind la economiile din tariile din europa de vest,nord ma pune pe ganduri de ce acele popoare o duc asa bine? apoi m-am uitat in europa de est saracie,europa de sud franta e mai bogata restul e jale, america de nord vs america de sud latini vs popoare germanice, de ce nu pot toate popoarele face ce fac aceste popoare?

2 răspunsuri:
| kteichd a răspuns:

Popoarele germanice. Cine le conduce stie cum sa gestioneze economia si incearca sa o faca sa functioneze singura daca nu functioneaza deja si sa nu lase alte tari sa intervina cu ajutor sau ceva pentru ca stie ca e o graseala... Parerea mea

| darrio2007 a răspuns:

Au alt mod de gandire.Chiar daca si la ei este coruptie si se fura.Dar stiu sa conduca si sa dea si celor de jos.Nu ca la noi.Ei fura si se bat cu pumnii in piept ca uite ce fac eu pentru popor.In realitate, nimic.Si altii abia se tarasc de pe o zi pe alta cu un amarat de salariu. Oameni muncitori, cu studii. Fara plagiat. Daca incerci sa furi si tu, amaratule, ti-o iei maxim la puscarie.