| רוזנבאום_גבריאל_1949 a întrebat:

Cu privire cu privire la mailul precedent se trezesc întrbări:.

1 n-a existat nici o lege cu privire la violența asupra copiilor
2 ai putut să-i bați și în public că asta mi-a lăsa sechela
3 cum a fost posibil ca toate cadrela didactice la școală să vadă că am primit bătaie și să fie de acord cu bătaia care am primit pentru că și asta mi-a lăsat sechela
4 cum e posibil ca muncitorii de la SMT freidorf să vadă că eu primesc bătaie și să fie de acord cu bătaia care am primit
5 cum e posibil ca directorul panificației să nu întrebe o dată dacă eu primesc salar sau nu
6 cum e posibil violență la locul de muncă
7 cum e posibil ca eu să ajung de batjocura lumii cînd batjocura a început în casa părintească
8 cum e posibil ca eu s[ primesc bătaie la vîrsta de 24 de ani și chiar era să primesc bătaie soră cu moartea

cum e posibil ca atoritățile să lase să fiu traumatizat

băiatul meu a avut trei ani. n-a vrut să se ducă la grădiniță. am luat o vargă și l-am bătut. am fost chemat la grădiniță. educatoarea m-a întrebat,citez:" ți-ai bătut copilui?" eu am răspuns, citez "da" atunci educatoarea mi-a spus, citez: " copil bătut", și a ieșit cu mine din grădiniță. atunci eu m-am apărat fără frică. a fost chemată și soția mea. cînd a ajus la grădiniță, educatoarea a discutat cu ea dur.

pe vremea lui ceaușescu n-a fost nici o lege cu privire la violența asupra copiilor și la locul de muncă?
nu-mi vine să cred. căci toate bătăile au fost justificate. n-a exista pe vremea lui ceaușescu o lege că cine muncește are dreptul la salar?

1 răspuns:
| Ilici01 a răspuns:

Pai nu avea cum sa iti dea salariu daca lucrai fortat, munca fortata nu este remunerata nici in ziua de azi.