anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu riscul de a supara unele ( sau foarte multe ) fete, am o oarecare curiozitate. De ce fetele obisnuiesc sa intarzie aproape de fiecare data la o intalnire? Nu zic ca baietii nu o fac, dar din experienta mea de pana acum, am vazut mai multe fete ce pierdeau notiunea timpului, decat baieti. Doar o curiozitate, asa ca nu aruncati cu roşii in mine, va rog.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu cu care m-am vazut mereu au venit la timp, acum si noi mai intarziem, nu mereu fetele sa nu generalizam aiurea

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Probabil iesi tu cu taranci laughing
Eu nu prea patesc asta, ajung cu cateva minute inainte, apar si ele, si le "cert" ca ies prea repede, si e posibil sa nu ajung tot timpul inaintea lor.

| Freya1 a răspuns:

Eu sunt opusul laughing, sunt cu o jumate de ora cel putin inainte la locul de intalnire.Ma simt mai confortabil sa ajung eu prima.
In schimb am o prietena, pfff daca spune dimineata ca vine sa ne vedem nu ajunge nici pe seara si nu inteleg de ce.Eu fac si dus, ma si usuc, mananc, ma si imbrac, poate ma si machiez daca e cazul si ea abia atunci se baga la dus...

| Lioana a răspuns:

Personal eu intarzii pentru ca nu-mi place sa ajung prima la intalnire si sa astept. Prefer sa fiu eu asteptata.

| Inceputul a răspuns:

Sunt fata, de exemplu, mereu sunt punctuala. explicatia la intrebarea ta este ca, fetele nu stiu sa se incadreze in timp, cel putin majoritatea, nu e pentru ca vor ele, asa s-au obisnuit, cand te intalnesti cu o fata poti sa pleci cu 5-10 minute mai tarziu de acasa decat de obicei, si probabil o sa ajungeti la aceeasi ora.

| Destepti a răspuns:

Din cauza ca le ia mult sa se pregateasca sasi aleaga hainele.

| Destepti a răspuns:

Din cauza ca se pregatesc si uneuri sasi aleaga hainele.