| lovablemylei a întrebat:

Cu sa imi revin?
cineva m'a numit curva, poserita, distrusa...am plans.cum sa ma schimb?

pot sa devin rockerita? ma primiti si pe mine? bine eu nu stiu sa dau din cap si alte alea dar invat promit

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ce ameţită eşti! Măi copii, de câte ori să vă zic să nu mai vorbiţi despre rockeri şi rockeriţe ca şi cum aţi vorbi de un job? Rockeriţă nu devii, nu trebuie să ai vreo facultate specială ca să devii, e ceva involuntar, demonstrat din atitudinea,vestimentaţia şi muzica pe care o asculţi. Bineînţeles, asta nu înseamnă că dacă asculţi Tokio Hotel, te îmbraci în negru şi îţi faci unghiile negre, gata eşti rocker. Un rocker adevărat ascultă muzică de calitate (rock şi metal, logic ), trupe ca Metallica, Led Zeppelin, Black Sabbath, Queen, AC/DC,Manowar,Motorhead, Megadeth, Rammestein, Slayer, Judas Priest, dar şi altele.
Şi ce ne întrebi pe noi dacă te primim? Ţi se pare că există aici, pe TPU.ro, la categoria conversaţii un grup de rockeri?
Nu e greu să faci headbang, te învăţ eu, sau poţi să înveţi singură dacă te duci la un concert. Apropo de asta, vin cei de la Judas Priest în România pe data de 3 iulie. Dacă te tentează, poţi să mergi. Baftă!

12 răspunsuri:
| biancavoicu a răspuns:

Nu devemi rockerita. Daca te-a facut curva\. Incearca sa nu umbli cu baieti stai mai mult cu fete.Nu face lucruri cum ar fibei, fumez, Daca ai prieten stai cu el si nu te uiti la alti.Asta e parerea mea

| Reek54 a răspuns:

Ce copila. laughing

| SorinaFelina a răspuns:

Daca candva e injura nu inseamna ca trebuie sa te schimbi daca si nu te face, mama ta te-a facut el ti-a zis si asta nu inseamna ca esti daca te injura candva pur si simnlu spune ce frumos te descrii si atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un nou model de troll, mă uluiești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da` ia stai așa... după modelul de scriere îmi pari cineva cunoscut. Sigur nu ai chef de glume, Ana?

| lovablemylei explică:

Jelli ori esti proasta ori iesiti nebuna.jet de aici

| lovablemylei explică:

Cine mai e si Ana? pe mine ma cheama Bianca cretino

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper că nu mă minți. Cine e?
O tipă, lămurită?

| lovablemylei explică:

E cont de trolling.papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, e prea evident. Schimbă placa.

| lovablemylei explică:

Jet de aici copila proasta

| AnonimDrummer a răspuns:

Rocker nu devii, te nasti asa. daca te-a numit asa, a avut un motiv bun sa o faca! sa fi rocker tine de atitudine, viziunea asupra lumii, ura pentru prostie si indiferenta, etc... NU DE LOOK!