Cu uniforma daca toti elvii ar purta-o.La mine la liceu se zicea ca e obligatoriu, numai ca anumiti elevi nu o purtau si sigur ca nici ceilalti nu mai erau incurajati sa o poarte. Daca ar fi o uniforma bine aleasa, putin colorata, nu doar camasa si costum negru, ceva care sa fie ales si de elevi nu vad de ce nu le-ar face placere elevilor.Plus ca nu s-ar mai simti descurajati de situatia materiala a unora care poate se imbracau mai bine ca ei, numai de firma. Dar sigur ca uniforma ar trebui sa fie purtata obligatoriu de toti elevii, daca ei iau o decizie favorabila asupra acestui aspect. E important ca elevii sa fie intrebati daca sunt sau nu de acord, daca la place tinuta, ca in fond ei o poarta.
Nu am absolut niciun argument contra pentru uniforma.Pe timpul alor mei era si uniforma si numar.Asa trebuie si acum.La scoala e parada de fite.Azi am vazut culori care nu stiam ca exista la fele
Ok.
Pro: Daca exista uniforma nu mai apar discutii prin scoala de cum e imbracata una si alta si nu se mai fac diferente asa mari.
Contra: Dupa parerea mea incalca dreptul omului la libera alegere.
Dar parca tot mai bine e cu. Problema cu uniformele este ca cei care le aleg parca ar fi orbi. Unele sunt de-a dreptul hidoase. Dar sunt si uniforme dragute.
Salut parerea mea e impartita si in pro si in contra:
pro:daca la fete le da o uniforma cum are alexandra stan in clipul ala cu lolopop si la baieti pantalonii de blugi si camasa sport
contra:daca nu sunt de acord cu uniformele astea mai bine lipsa alea de pe timpu lu ceasca sunt urateee
Cred ca este mai ok cu uniforma.nu ar mai comenta fetele si baietii despre cum se imbraca unii, gen:Uite cum e imbracata aia.asa vom fitoti la fel
In nici un caz nu vreau sa ma intorc in timpul lui ceasca. Mie mi se pare mai igienic pentru a nu purta uniformele scolare.In primul rand uniformele nu au culori vii ceea ce copii mici isi doresc si chiar nu trebuie chinuiti cu aceasta vestimentatie, in al doilea rand o scoala de genul acesta ar fi prea "ordonata" pe timpurile acestea trebuie o vestimentatie mai rebela, jucausa mai ales pentru copii mici.
Pro:daca uniformele fetelor ar fi cu fusta scurta...
contra:urasc uniformele.de obicei sunt incomode
Din fericire am terminat scoala