| Flav a întrebat:

Cu speranta ca nu stiati reclama, mi se pare geniala :
http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
Mai ales reactia lui unul de la sfarsit :)). Oare asa au ajuns barbatii, respectiv femeile sa fie reprezentati?

12 răspunsuri:
| Flav explică:

Da mersi de corectura cami.
Hmmm.nu cum au reactionat femeile anywayrolling on the floor. Mi se pare din cele mai tari reclame. Ohh, chiar mi s-a facut pofta de-o bere.

| Flav explică:

Bineinteles ca nu stelutsamouv, dar e foarte funny reclama. Si poate nu asa se comporta fiindca nu se exteriorizeaza, dar poate intensitatea sentimentelor la vazul celor din videoclip e la fel de intensa ca felul in care se infatiseaza in filmulethappy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

laughing Fiecare cu ce-l doare. Femeile cu hainele.Barbati cu berea.laughingCe tipau ei de fericire happy
Intradevar o reclama reusita big grin

| psiholoaga a răspuns:

Tipare si tipare. Eu, una, as fi preferat o bere unei perechi de pantofi cu toc, dar, nah, fiecare cu preferintele lui/ei. Mi se pare tare sa ne imaginam cum e in restul timpului, cand nu dau petreceri. El cu o camera INTREAGA de bere, ea cu o camera INTREAGA de pantofi... Asta da armonie, ma face sa imi doresc sa ma mut intr-un apartament mai maretongue

cami
| cami a răspuns:

laughing da super. Flav...reactia "unuia" happy. Ei, femeile. da blushing dar barbatii.in halul asta? laughing Tu asa ai reactiona?

cami
| cami a răspuns:

Eh, atunci mergi la un butichee hee

auran
| auran a răspuns:

Femeile erau de mult asa, dar barbatii nu se dadeau in fapt

auran
| auran a răspuns:

Eu am baut deja o bericica, cu tocurile stau linistita, mai ales dupa bere

| albastrel a răspuns:

Mor de ras mereu cand o vad laughing. e una din cele mai reusite reclame big grin

| Ralux a răspuns:

Chiar este foarte genialabig grin. Dar nu, nu neaparat asa au ajuns sa fie prezentati.Ci pur si simplu ei cred ca majoritatea femeilor si barbatilor asa ar reactiona.Adica,sa fim seriosi, ce femeie ar refuza shoppingul si ce barbat ar refuza o bere(doar daca le e rau, ar refuza laughing ). Vreau sa spun ca asa se comporta majoritatea dar nu toti sunt asa.
Parerea din reclama aceasta este una(se pare)logica.
Flav, tu nu crezi ca asa se comporta majoritatea?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, stiam reclama. E chiar geniala.Am ras vreo 2 minute cand am vazut-o prima data.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai Flav... mi'ai facut pofta sa beau cevalaughing