Da mersi de corectura cami.
Hmmm.nu cum au reactionat femeile anyway. Mi se pare din cele mai tari reclame. Ohh, chiar mi s-a facut pofta de-o bere.
Bineinteles ca nu stelutsamouv, dar e foarte funny reclama. Si poate nu asa se comporta fiindca nu se exteriorizeaza, dar poate intensitatea sentimentelor la vazul celor din videoclip e la fel de intensa ca felul in care se infatiseaza in filmulet
Fiecare cu ce-l doare. Femeile cu hainele.Barbati cu berea.Ce tipau ei de fericire
Intradevar o reclama reusita
Tipare si tipare. Eu, una, as fi preferat o bere unei perechi de pantofi cu toc, dar, nah, fiecare cu preferintele lui/ei. Mi se pare tare sa ne imaginam cum e in restul timpului, cand nu dau petreceri. El cu o camera INTREAGA de bere, ea cu o camera INTREAGA de pantofi... Asta da armonie, ma face sa imi doresc sa ma mut intr-un apartament mai mare
da super. Flav...reactia "unuia" . Ei, femeile. da dar barbatii.in halul asta? Tu asa ai reactiona?
Chiar este foarte geniala. Dar nu, nu neaparat asa au ajuns sa fie prezentati.Ci pur si simplu ei cred ca majoritatea femeilor si barbatilor asa ar reactiona.Adica,sa fim seriosi, ce femeie ar refuza shoppingul si ce barbat ar refuza o bere(doar daca le e rau, ar refuza ). Vreau sa spun ca asa se comporta majoritatea dar nu toti sunt asa.
Parerea din reclama aceasta este una(se pare)logica.
Flav, tu nu crezi ca asa se comporta majoritatea?
anonim_4396 întreabă: