Buna! Nu as vrea sa jignesc pe cineva, nu vreau sa se simta cineva ofensat, dar da...Sunt de acord cu tine intr-o oarecare masura, deoarece raspunsurile sunt date doar ca sa fie, cel mai probabil. INCA O DATA, O ZIC IN GENERAL, NU FAC REFERIRE LA NIMENI. Atata timp cat esti un vanator de "intrebari" si "raspunsuri", calitatea raspunsurilor va scadea, si nu este absolut nimeni avantajat... poate doar tipul care are 200 de raspunsuri. Si daca ai 200, ce? Te face sa te simti mai bine un numar, sau satisfactia pe care o primesti atunci cand ajuti cu adevarat un om? Un raspuns nu il dai doar ca sa fie, il dai ca sa ajuti pe cineva cu un sfat, sau in cel mai rau caz ca sa iti arati superioritatea atunci cand cu adevarat te pricepi intr-un domeniu (caci mai sunt si astfel de persoane in aceasta comunitate) Sanatate!
Dupa ce se analizeaza raspunsurile ramane cu mai putine. Dupa ce m-am inscris eu aici, acum 6 ani, se depasea si 250 de raspunsuri.
Din pacate goana pentru premiu si titlul ala a scazut calitatea site-ului intradevar..Multi dintre cei care au raspunsuri foarte bune nu reusesc sa ia titlul de campion al zilei, fiindca practic nu pot sa raspunda foarte foarte bine si eficient la 100-150-200 de intrebari intr-o singura zi.
Sunt de acord cu tine.
Dar asta e politica TPU..Ar trebui nu stiu, sa se dea titlul asta in functie de cate raspunsuri castigatoare face un user intr-o zi, asa se va vedea daca au fost bune si de calitate raspunsurile.
Oricum sunt desigur si useri care au meritat pe deplin aceste titluri.
Asta e.o seara buna.
Eu am 139 de răspunsuri, eu sincer să fiu am răspuns cât de bine am putut, şi la unii a scăzut calitatea răspunsurilor, dar fără supărare, şi tu ai fost Campionul Zilei, cum ai reuşit să faci răspunsurile?
Scuza-ma, de abia acum vad raspunsul. Am fost cred ca de 3 ori campionul zilei. In primele 2 dati, raspunsurile erau ceva in genul 60% cunostinte si 40% raspunsuri cautate pe google sau, o parte din ele, aiurite. Eram si eu mai mic. Ii inteleg intr-o oarecare masura pe cei cu 23410210420421 raspunsuri zilnice, gen Onu ala, insa parca e prea de tot. Ultima data cand am iesit campion, tin minte ca am raspuns doar la ce stiam.
Pai da ai dreptate,atunci cînd te interesează cantitatea nu tii cont de calitate, dar așa este, nu putem să îi judecam, dacă își dau efortul si măcar se obosesc să raspunda civilizat, eu nu am probleme cu ei.
Ma crezi ca eu cred exact acest lucru? Si eu raspund la maxim 30 raspunsuri pe zi...
Uita-te pe raspunsurile da-te de mine si, o sa vezi ca am si 15 randuri scrise! Adica, am calitate in raspunsuri!
Daca te intrebai,, de ce au asa multe raspunsuri", sa stii ca ei dau comentarii gen,, da/bine/salut/asa fac si eu"..si logic ca fac 100 de raspunsuri pe zi, astia...
Eu macar am cateva, sunt inscris din 2013, si scriu mult intr-un raspuns...
Toata stima si respectul, bro!
CU TOT RESPECTUL, insa nu inteleg care-i problema ta, mie daca imi raspunde cineva la intrebari intr-un mod serios, dandu-si chiar si cu opinia eu sunt multumit, chiar daca nu voi face cum zice el, chiar daca nu ma ajuta enorm, e o opinie.
CU TOT RESPECTUL, insa ar trebui sa faci altceva mai util in afara de a critica pe altii. Macar avem oameni care isi dedica timpul liber pe acest site din cand in cand si oferind raspunsuri, mai bune, mai putin bune, atata timp cat nu e spam sau bataie de joc eu n-am nimic impotriva.
So NO OFFENSE mate, fara suparare, just sayin`, CU TOT RESPECTUL, vezi-ti de treaba ta, te rog, fara suparare mate.
Cu tot respectul, insa sa scrii 200 de raspunsuri argumentate, ca la carte, este, zic eu, imposibil in 24 de ore. Mie un raspuns imi ia minute bune, pentru ca dupa ce il compun, il recitesc pentru a nu-mi scapa vreo greseala, mai adaug ceva, etc. Nu stiu cum or fi altii. Cu tot respectul, arata-mi tu un user cu macar 100 de raspunsuri argumentate intr-o zi, raspunsuri, de exemplu ca ale lui bursucul001. Verifica tu raspunsurile campionilor zilei, vorbesc de cei, dupa cum am zis, cu peste 100-150 de raspunsuri si vei observa ca ajutorul lor, pentru ca ei sigur isi dau tot interesul sa ajute si nu doresc nimic altceva, este format chiar si din 2 litere. Rar se intampla sa gasesti macar o propozitie, nu zic o fraza. Cu tot respectul, insa ai raspuns si tu ca sa te afli in treaba, iar ironia ta este de rahat.
P.S. Fac multe lucruri utile aici, insa imi permit sa ii critic si pe altii. Raspunsurile mele sunt, zic eu, de calitate. Dovada sunt raspunsurile castigatoare.
Se pare ca Nickolaus s-a simtit rau de tot de a reactionat asa Oamenilor, ce e cu atata rautate in voi? Nu puteai sa dormi la noapte daca nu scriai un comentariu rautacios? CU TOT RESPECTUL, Nickolaus, ce ai scris mai sus e valabil si pentru tine "vezi-ti de treaba ta."
Are si multa activitate pe site, ce sa zic!
Nu, nu m-a suparat afirmatia lui, are dreptate intr-o oarecare masura. Ceea ce m-a enervat e 'CU TOT RESPECTUL'. Stii genul ala de oameni 'Frate, nu te supara, no offense fratele meu dar nu te pot invita la petrecere, nu te supara, fara suparare, tot frati ramanem, da?' Exact de genul ala de om mi-a adus aminte userul care a postat intrebarea. Daca ai ceva de zis zi calumea fara 'Cu tot respectul + ironii etc.' sau 'Nu va suparati, nu AM NIMIC CU NIMENI ( la fel ca cineva de mai sus, nu are saracul nimic cu nimeni! )'
Acelasi lucru si pentru tenisman-ul de mai sus, nu putea sa doarma la noapte daca nu se lua de niste oameni, nu? Mai degraba vezi-l pe ala de mai sus si dupa da scroll in jos la pagina, cum intrebi asa primesti raspunsul, nu te astepta sa critici oamenii si sa folosesti ironia si sa primesti raspunsuri politicoase.
Emilia19 întreabă: