| Razvan a întrebat:

Cu totii ne temem de ceva/cineva. Tu de ce/cine te temi?

Răspuns Câştigător
| cîrne a răspuns:

Ma tem ca trece timpul pe langa mine, iar nu acumulez nimic ...raman acelasi tanar neexperimentat si ignorant care refuza cu incapatanare sa ia viata in piept, sa-si infrunte temerile.care-s multe, al naibii de multe

32 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu ma tem in primul rand de D-zeu, ma tem de moarte si de singuratatesad...

| ViVi a răspuns:

De Dumnezeu si de natura sad laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mă tem că am s-o pierd pe mămica mea cât de curând.
Of, Doamne...
Pa, pa.

| Silvia a răspuns:

Ma tem de intuneric, liniste, animale salbatice, insecte feroce, pisici, fratimiu, imbatranire, pierderea persoanelor dragi si poate si alte lucruri.big grin

| xibalba a răspuns:

Ma tem ca tot ce fac acum, e insuficient pentru a-mi atinge scopul, idealul. Ma tem de schimbarile bruste, cu urmari negative in viata mea si ma mai tem si de intuneric. Nu mi-e frica de vreo persoana anume...

| Kidu a răspuns:

De Dumnezeu, singuratate si paianjeni I don't want to see

| juniper a răspuns:

Intuneric, sa o pierd pe mama si pe fratele meu, singurii la care tin, ca o data ce o sa termin liceul va fi greu sa tin legatura cu cea mai buna prietena a mea, fantome, siteuri de speriat etc.

| spyceygirl a răspuns:

Ma tem ca el se va insura...sad, ca ma sa il pierd, ma tec ca prietena lui ar putea ramane insarcinata in orice moment iar asta m-ar face cu adevarat sa ma indepartez de el, sa nu mai sper...ma tem ca o sa ma uite, ma tem ca iubirea asta neimplinita imi va sfarama inima...

| KaTaLyN a răspuns:

De dumnezeu si de cei de DIICOT big grinbig grin aa + brigada flagrant si crima organizata...

| JoJo a răspuns:

De intuneric si de filmele de groaza... daca vad unul f. urat nu mai dorm o saptamana asa ca... m-am lasat de meserielaughing
The grudge mi-a pus capac!big grin

| moonY a răspuns:

De mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am temut la un moment dat sa nu-mi moara mama si a murit, pe urma m-am temut sa nu-mi moara tata dar a murit si el, acum nu m mai tem de nimic.

| BabyPink a răspuns:

Inaltime,foc,cutremure,tunete,fulgere si cate odata de oameni rai :d

| BabyRosse a răspuns:

Daca iubesti pe ceva si te temi pentru el ce e rau se va intampla(CRED), Mie imi este frica de Dumnezeu si nu mai stiu.

| viatadecacatt a răspuns:

De moarte I don't want to see

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e teama de necunoscut... mi-e teama ca niciodata nu va mai fi la fel. mi-e teama ca nu voi mai iubi, mie teama ca nu voi mai fii iubita... Nici claustrofobia mea, nici teama de intuneric si de taratoare nu este mai mare decat aceste teme care sunt sigura ca exista in subconstientul fiecarui om.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Mi-e teama de Dumnezeu, mi-e teama ca atunci cand imi voi pierde parintii eu nu as putea fi acolo sad... mi-e teama de intuneric, mi-e teama de singuratate, mi-e teama ca nu voi mai putea iubii niciodata asa cum am facut-o inainte sad... dar cel mai teama pe lumea asta imi este de faptul ca in oricare zi m-as putea stinge crying pentru ca inima mea este foarte "obosita" worried... iar fetita mea cea care este totul pentru mine... tot ce am mai de pret pe lumea asta, soarele si luna mea, bucuria si fericirea mea.va ramane singurica,sad fara mamica ei sad...si tare teama mi-este pentru ea sa ramana "singurica " intr-o lume atat de cruda crying crying...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

De Doamne-Doamne și de șoferii inconștienți.

| Crs a răspuns:

De paianjeni si gandaci in primul rand! Si de viata asta. ca eu cred ca iti trebuie curaj pentru a trai, nu pentru a muri :-J!

| Dan a răspuns:

Eu ma tem de Dumnezeu si de unii oameni, de viitorul sumbru al omenirii ce o sa fie.Ai sa vezi, daca o sa apuci.

| lostcontrol12 a răspuns:

Mie mi-e frica de fulgere...de Dumnezeu si de ziua de mainesad!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De Dumnezeu imi este frica, de singuratate, de morti, fenomene paranormale, serpi si paianjeni.Astea sunt cele mai mari temeri ale mele, mai am si altele dar reusesc sa le controlez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De dragoste... sad

| adrykiba a răspuns:

Eu cel mai mult ma tem de cainii comunitari... iid e ajuns numa sa vad unul si deja mi-e frica. daca mai si latra la mine...is terminata.desi am catel de el nu mi-e frica.doar de javrele de pe strada.am fost muscata de atatea ori de ei...si imi este frica de injectii... fac o alergie ciudata la ele.si de fiecare data cand ma musca un caine, trebuia sa fac si injectii... dublu teroare.

| Jonsdottir a răspuns:

De mine, niciodata nu stiu ce'mi trece prin capwinking

| Andreea_8406 a răspuns:

Ma tem in primul rand de Dumnezeu
ma tem de singuratate
ma tem de moarteI don't want to see
ma tem ca intr-o zi o sa-mi pierd parintiicrying
de testele de la matematica:-s

| 888888 a răspuns:

Ma tem de dumnezeu ca sa nu ajung ia iad in rest nu imi este frica de nimic in lumea asta doar de d-zeu ceau ceau

| luvieere a răspuns:

Mă tem că nu cunosc toate lucrurile de care mă tem. Dar cel mai mult mă tem că viaţa, în privinţa temerilor, nu înseamnă "dacă"... ci "când".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De intreg si pe urma de mine

Întrebări similare