| Paulvasile10 a întrebat:

Cui i se mai pare ca societatea actuala se duce de rapa? Sincer am ajuns la concluzia ca tehnologia a ajuns mult prea rau pentru noi,am ajuns sa nu mai putem sa zicem nici macar buna in viata de zi cu zi,analfabetismul e la putere,unii copii injura fara sens, doar fiindca lor li se pare ca sunt ei mai speciali injurand un om care isi spune parerea despre o melodie de exemplu... oare gandesc bine? am doar 15 ani,naiba,dar eu macar am o viata sociala cat de cat, nu imi petrec toata ziua numai pe calculator...si plus vad foarte multi oameni care folosesc internetul pentru a cauta relatie,serios? mie cel putin mi se pare ca perioada de dinaintea tehnologiei era cea mai buna, macar atunci exista comunicare fara facebook sau whatsapp

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer eu spun ca abia am iesit din pesterea la categoria tehnologie si ma astept ca tehnologia sa intre mult mai profund in viata noastra a tuturor,de ce dai vina pe tehnologie? fara ea multi ar muri,spui ca uni isi cauta relatie,care e problema nu vad, tehnologia de asta a fost facuta sa ajute omul, cred ca in spatele intrebari tale se afla frustrare, ura din cauza vieti de zi de zi, numai generaliza tu la 15 ani sti mai multi ca uni de 30 ce sa spun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și care-i problema? Tehnologia merge înainte. N-are ea nicio vină pentru cei care rămân în urmă și se pierd în propriile slăbiciuni.
Iar oameni care se cred speciali o să vezi pe Internet (măcar aici) tot mai mult, fauna de pe Facebook mai ales.

Dar nu e vina tehnologiei. E vina unei proaste educații și mentalități.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mda, toată lumea se plânge și duce dorul a ceea ce a fost, dar tot stați conectați încontinuu. e ok, tehnologia avansează, dar vina e a noastră pentru că s-a ajuns aici.