Dupa ce ma uit la "fenomene stranii" pe discovery, imi este frica si de umbra mea.
Si mie mi-e frica de ele, dar in acelasi timp imi si plac, ma uit la fenomene stranii , recunosc ca ma invelesc cu plapuma pana la gat
In primul rand, nu exista fantome, se numesc SPIRITE. Cateodata, cand ma ia valul, si mie mi-e frica de ele. Insa pentru ca ma uit prea mult la filme horror . Ele nu exista printre noi, oamenii, ele se duc ori in Iad, ori in Rai.
Daca se intampla niste fenomene ciudate, nu spiritele au facut asta, ci sunt doar niste fenomene din natura, sau este doar imaginatia noastra.Asa ca infrunta-ti frica!
Eu cred numai ce vad ori fantomele chiar daca exista nu sunt vizibile, asa ca...
Mi-e nu mi-e frica din contra as vrea sa vad una, sa treies o aventura, dar nu exista. funda?
Asa. deci fantomele nu egzista sunt inchipuirile noastre cum daca scrii casi-cum ceva la cautare la mesaje TPU fantome si citesti peacolo iti imeginezi cai cineva sub birou sau in spatele tau dar rasp meu este ca nare de ce sa-ti fie frica
MadaAwwr întreabă: