| Ciprian a întrebat:

Cui ii place sa scrie poezii de aici?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie :) Chiar mă gândeam să scot o cărticică... uite dacă îţi face plăcere să vezi cum scriu mă poti urmării aici http://unvisalmeu.blogspot.com/ pe blogul meu!
O zi faină în continuare. :)

8 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu/Mie îmi place să scriu/Pentru mine, scrisul reprezintă arta exprimării şi simţul raţiunii/Scriu poezie/Beletristică/Am şi o carte/Dar din motive financiare, nu am putut realiza idealul de a-mi vedea această carte publicată.../Şi consider că oricum poate că nu va avea prea mare valoare, deoarece tineretul nu mai citeşte beletristică, din momentul în care a apărut internetul şi le ocupă tot timpul nedefinit/neprecizat în spaţiu.../Astăzi, poeziile sun considerate a fi simple tâmpenii lipsite de sens şi înţeles ale unor fiinţe poetice/Scriitorii sunt din ce în ce mai desconsideraţi, pe zi ce trece/Trăim într-o lume în care lucrurile sunt total devalorizate sad

Răspuns utilizator avertizat
| IIII a răspuns:

Mie! Uneori, pentru ca nu prea am timp... Şi chiar îmi ies drăguţe :p

| Pisicuța a răspuns:

Mie :), da' naspa e ca inspiratie imi vine deseori cand am altceva mai important de facut.
aannd, uite cateva din poeziile scrise de mine : http://visulmeu-universulmeu.blogspot.com/

| brunetzik07102011 a răspuns:

Una din poeziile scrise de minetongue Ochii

Priveste-ma in ochi si spune-mi
In acest verde pur ce vezi?
De vezi tristete sau iubire
Intotdeauna tu sa-i crezi.

Ei sunt prea sinceri, mult prea sinceri
In aceasta lume atat de rea,
Iubeste-i, nu-i rani vreodata
Caci lacrimile-i vor seca.

Intotdeauna adevarul
Din ochii mei il vei afla
Tu sa-i iubesti, caci niciodata
Pe tine nu te vor trada.

ma mai chinuie si pe mine talentul cate o data. o zi buna:*

| Loome a răspuns:

Mie imi vine inspiratia pe wc. Si dupa aia pierd ideea ca nu am pics.

| irbis a răspuns:

Eu am scris mai multe poezii si am si scos un volum de poezii numit "Eternitate intr-un moment".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună Ciprian, dă-mi te rog voie să mai adaug ceva... pentru userul @ely happy (stiu că aici nu este chat, dar spun ce am de zis şi "dispar" aşa cum am aparut )
@Ely... "Pentru mine, scrisul reprezintă arta exprimării şi simţul raţiunii" sunt perfect de-acord cu tine şi mă bucur să te avem ca user pe-acest site. Te "urmaresc" de când ai aparut aici şi îmi place foarte mult prestaţia ta.Bravo!
Te felicit pentru cartea ta happy "Şi consider că oricum poate că nu va avea prea mare valoare, deoarece tineretul nu mai citeşte beletristică, din momentul în care a apărut internetul şi le ocupă tot timpul nedefinit/neprecizat în spaţiu" din păcate aşa este; mulţi au uitat ce-nseamană "arata exprimarii" sad Eu aş dori să te-ncurajez şi să-ţi spun că poţi încerca, cu siguranţă va avea valoare şi vei fi descoperită pentru ceea ce eşti, pentru munca ta!
"Scriitorii sunt din ce în ce mai desconsideraţi, pe zi ce trece" Da. Mulţi scriitori români au fost uitaţi şi Mihai Eminescu sad Nu s-a mai vorbit despre el la orele de limba şi literatura română... odată era altfel, mult mai frumos, acum marile talente nu sunt ajuatate, încurajate şi sprijinite; sunt de fapt uitate sau nedescoperite încă...
O seară faina în continuare şi-mi cer scuze Ciprian dacă te-am deranjat cu-acest raspuns, care este cam înafara subiectului, dar trebuia să spun ceva, nu ma puteam abţine. happy

Întrebări similare