Da.Si eu urmaresc filmul si incerc sa nu ratez nici un episod...
Desi e mai crud faptul ca aceasta telenovela este inspirata dintr-un fapt real.
Cat despre Titi, e un traficant rau, care acum se pare ca ii face si mai mult rau Catalinei...
Vizionare placuta!
Asta este ca si miley sau cum o cheama am auzit de el dar nu l-am vazut niciodata. oare este ca si mos craciun?
Iti spun sincer!
am auzit de el, dar nu am vazut nici un episod, si am tot vazut ca se vorbeste despre el pe TPU, asa ca m-ati facut curioasa si am sa incep sa-l urmaresc sa vad despre ce este vorba... sper sa nu fie prea tarziu!
Este interesant
Eu din pacate am pierdut vreo 2-3 episoade
Titi e supper
Dar din pacate finalul o sa fie dramatic
Aiiiii! Titi este cel mai dragut dintre traficantzii de droguri... Dar in interior este putred...
Si eu urmaresc telenovela asta, chiar o ador :X! Preferatii mei sunt Julieta si J. Nu imi place ca la sfarsit va muri Catalina. :-
Si eu il ador:X... dar dupa ce a murit Bayron mi s-a parut ca nu prea mai are viata. poate mie mi se pare asa pentru ca personajul meu preferat e Bayron si il ador:X...cat despre Titi destul de dragut.
Daa.:Xeste superba telenovela si nu am pierdut decat primele 2 episoadepreferati mei sunt aproape toti:X:X::Xdar cel mai mult imi place de Maria Fernanda Yepes:X:Jessica)...,:Xsi Titi este un super tip il ador:X:X:Xmi se pare cel mai frumos dintre baieti:X:X:lovee si urmariti telenovela e super tare:X:X>
Filmul este super cool, dar tit este prea dur cu fete, parca ele ar fi niste carpe
anonim_4396 întreabă:
Emanuela347 întreabă: