Mie imi place astronomia pentru ca mi se pare un subiect interesant si misterios... Atatea vechi popoare au fost pasionate de astronomie. Mai ales ca oml a studiat corpurile ceresti de cand lumea. Sunt asa de curioasa ce secrete ascunde universul...Stim asa putine despre el. Incercam doar sa stim cum s-a nascut si cum va disparea. Mi-ar placea sa studiez mai mult astronomia.
In mod normal, ar trebui sa fie pe placul tuturor. E ceva foarte interesant, este plina de mister.
Mie imi place foarte mult astronomia, de ce? ca e frumoasa stelele, planetele, calatorii imaginare pe alte planete, peisaje sa fim seriosi cine nu ar vrea o calatorie in sistemul solar da pe cele 300 de mld de stele sa vezi comete, meteoriti, astronomia a fost lucru care a pus omul pe ganduri de la egipteni la greci, astronomia este o stiinta frumoasa as vrea sa am un telescop sa vad marte
Eu am
Fain
Da...cateodata pentru ca nu se vad de oriunde bine noi trebuie sa mergem undeva departe ca sa nu fie lumini.
O, da, am fost candva indragostita de astronomie. Asta după ce m-am lăsat răpită de paginile carții... Micul Prinț.
LisaJulie întreabă: