Buna.
Nu cred ca toti raspund doar pentru fundita.
De dragul unei fundite, s-ar da multe raspunsuri chiar daca nu sunt folositoare.Eu una nu umblu dupa fundite.Important e sa ma descurc sa dau si eu un sfat, sa ajut pe cineva la greu.Nu-mi trebuie fundita nimanui.Renunt la fundite, nu le cer, si nici n-o le cer niciodata.
Eu ceea ce fac pe TPU o fac din placere.
Nu e totul pierdut.
O seara placuta
Mai grav e ca toti afirma ca ajut fiindca imi face placere.Sa fim seriosi! Cui ii face placere sa isi piarda timpul ajutand lumea cu sfaturi cand ar putea face multe alte chestii.Toti isi urmaresc interesul adica-->acea fundita pe care toti o adora, o divinizeaza.
Hai sa nu exageram! Nu toata lumea raspunde pentru fundita, mai sunt si useri care dau un raspuns fara nici un interes!
TPU nu este o competitie! Nu e un concurs de popularitate! Nu se dau premii! Si inca se mai poate salva ceea ce e de salvat!
Siteul aceste TPU inseamna toti pentru unul dar mie mi se pare ca este unul pentru el insusi deci ar trebui sa se cheme UPEI
Pai toata lumea e disperata dupa fundite fiindca cei care pun intrebarea "mor" daca dau o fundita! si eu poate am nevoie de fundite fiindca am doar 2 dar ce?! cei care pun intrebarea te rasplatesc?! nu! fiindca nu au si ei un pic de bun simt... indiferent ca ti-a folosit sau nu raspunsul trebuie sa il rasplatesti macar cu un "supid".( daca e cazul)... si pe mine ma deranjeaza uneori ca cei care dau raspunsuri proaste asteapta fundita dar nu e vina mea si plus de asta e problema lor! si poate imi dai" stupid" fiindca tu ai o parere total diferita de-a mea dar e problema ta! si da sunt si useri care dau raspunsuri o fac doar pentru fundita dar e problema lor! asta e! asta e lumea din ziua de azi! nu vor sa se ajute intre ei! ei sunt de bina! si cei care nu stiu sa aprecieze nici nu ar mai trebuii sa puna o intrebare!