| ROB3RT89 a întrebat:

Cum a fost 2022 pentru voi?
Un an plin de realizari, un an plin de regrete si dezamagiri sau un an care a trecut pur si simplu?!

8 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Pentru mine a fost un an cu multe suisuri si coborasuri adica am fost la extreme anul asta, cand foarte sus cand foarte jos.
Dar per ansamblu a fost un an bun pentru ca m-am redescoperit pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca si ceilalti ani

| vodami92 a răspuns:

A fost greu cu toate! cresterea inflatiei mai ales! seceta! razboiul lui vladimir putin! cu cate nu ne-am confruntat! si e doar inceputul! 2023 o sa fie la fel de sever ca si 2022! nu vad sanse sa fie altceva in 2023! macar o normalitate! dar unii au ginit ca tiganii! stiau ca o sa fie invazie! razboi! al naibii! de unde stiau! nu stiu! si nici nu am sa aflu raspunsul! parca sunt mama omida unii! prea le stiu asa! nici nu m-as fi gandit ca dupa pandemie sa vina altele si mai si! asta nu-i viata de trait! mai ca iti vine sa numai traiesti pe lumea asta!

| ROB3RT89 explică (pentru vodami92):

Exagerezi putin...
Pandemia a fost pentru oamenii slabi si razboiul nu cred ca te-a afectat cu nimic, poate sentimental!
Inflatia da, chiar a fost si e ceva semnificativ.
Cat despre viata, viata ti-o cum vrei.
Poti sa te plangi sau sa cauti solutii la proplemele care apar.
Asta tine de personalitatea si de taria de caracter a omului!

| vodami92 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Da poate ca ai dreptate! dar ne asteapta niste vremuri grele! ce naiba ca parca ne intoarcem in comunism asa! cate un pic asa!

| ROB3RT89 explică (pentru vodami92):

Nu o sa mai vezi comunism.
Pentru unii vremuri grele au fost mereu si vor mai fi poate toata viata...

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Creativitate și imaginație, artă și de vizionat filme alături de Mama. La multi ani

| MihailVeteranu a răspuns:

Un an greu ca și ultimii 3 ani