Inceputul anului pentru mine a fost cu o dorinta de schimbare. Sper sa realizez multe acest an.
Dar al tau?
Inceputul anului a fost pentru mine unul plictisitor intrucat am dus lipsa de ocupatie.
In fine, in curand lucrurile o sa devina mai interesante. *sper*
Daca nu atunci exista si anul viitor.
Bravo,ma bucut pentru tine man, acuma ca ai banii mai multi mai poti dona si tu poti incepe cu mine
Tu degeaba iti proprui ceva, dar soarta iti poate rezerva altceva. Atat de imprevizila este. Anul l-am inceput ok, pe anul viitor!
O data am fost la o nebuna, am numa amintiri proaste la voi in complex sincer aiurea
Langa gara mare man, eu lucru ca pfa, de aia am spus ca am dat peste o nebuna acolo
Sincer nu-mi place sa fac la cunoscuti,asa am patit mereu,mereu cei cunoscuti au profitat de mine, i-am facut la un coleg de clasa laptopul in suma de x intra windows, drivere, programe am auzit hai ca i instalez si jocurii ca na sta la sat, ok am stat 3 ore airea la mall gratis, apoi ce crezi azi un tel man nu merge jocul x hai ca i fac, alte 2 ore pierdute gratis, sincer nu-mi place sa am prietenii, fara suparare evit asa ceva ca mereu toti profita si vor gratis totul niste nesimtiti, mai aiurea e ca mi-am mancat omenia fata de un client vechi
Si in curte la mine i-am facut i-am instalat jocurii la unu iar gratis, sti cei aiurea ca esti al dracu daca nu-i faci da daca i faci vrea gratis, de aia evit prieteniile, sincer nici nu am prietenii real ca toti sunt profitori, barfitori, tradatorii etc
Stai man ca am glumit Stiu cum e. Si eu am avut intalnit astfel de persoane.
Ziceam ca poate m-ai ajuta cu un sfat ceva daca e