A fost tragic cand mi-a murit bunica, a trebuit sa iau putina Suboxona ca sa fentez problema 3 saptamani, apoi am scos, trecuse perioada critica si am fost cat de cat.
Aveam o durere inutila, deci ce rost avea sa trec prin ea.
N-am simți nimic, dar mi-am luat somn câteva zile, vreao câteva săptămâni mi se făcea rău când vedeam culoarea neagră, evit locuri in care am amintiri de parca ar fi însăși moartea in zonele alea, mai am momente cand ma holbez la bătrâni ca am impresia ca e tata
În rest am fost ca o scândură lipsită de sentiment
O lăsat urme adânci, așa de adânci că nu am mai ieșit din acea depresie profundă, sa cronicizat. M-am simțit ultimul om de pe planeta, un om pierdut z fără nici un sens. din ziua când mi-o murit tatăl nu am mai fost eu. Când îți moare mama e și mai rău de la un soc emoțional poți să inrbunesti complet fara a ți mai revenii. Orfanii duc o lupta grea cu viața și cu ei, d cel mai dureros lucru cand îți mor părinții atunci oficial te poți numi un singuratic eu as prefera oricând să mor in locul mamei nu as mai suporta sa vad inca o înmormântare a unui părinte. Probabil după ce îmi va muri mama mă voi omori și eu în cel mai scurt timp.
Cum sa gandesti asa? adica sa te omori cand iti va muri mama? Asta e ciclul vietii, te nasti-mori.
Fiindcă eu am depresia cronica, oricum sinuciderea e inevitabilă. nu as suporta sa vad inca un părinte mort.
Of...Ce iti cauzeaza aceasta depresie si cati ani ai?
O apărut brusc, o am de 15 ani ..peste 27 am.
Sa stii ca ei nu ti ar dori sa faci asta, ei te iubesc mult, traieste pentru ei
Frate ai o viata inainte.esti tanar, bucura te de viata! ASTA E CICLUL VIETII, OAMENII SE NASC, DUPA MOR. Trebuie sa fim puternici! Respect!
Pai sunt Man că am de atâția ani depresie și nu m-am tăiat o singura data, nu m-am refugiat în droguri sau țigări, alcool ..doar că e foarte greu sa lupți cu așa ceva... Una e sa ai depresie de câteva săptămâni, alta e sa ai de 15 ani te distruge.
Deocamdată maică-mea e in spital grav bolnava de covid... Sper sa apuce să mai iasă... E bătrână și are boli grave cronice
Stiu cum e, mergeam zilnic, tu nici macar nu poti, a deschis ochii dupa masa pana a doua zi apoi nimic, macar ma auzit, si eu am crezut ca se va face bine, sa stai mereu langa cineva, mareste cantitatea de serlift in zilele astea, acum inca nu iti dai seama cum va fi, inca e in viata
E usor ce spui,dar e foarte greu,si mie imi spuneau, viata merge inaimte, dar nu e asa, in caz contrar am fii niste pshiopati cu toti, eu am trecut pe budism apoi pe stoicism apoi pe absurd
Da e încă în viață da nu e bine deloc are probleme grave cu respirația. eu iau seroxat nu serlift da o sa schimb medicul și îi spun de serlift. Dar scuze că întreb dar despre cine e vorba Man?
Te respect pentru asta, adica majoritatea recurg la taieturi, alcool, droguri si chiar si suicid.Nu trebuie sa faci una ca asta! Viata e frumoasa, da e mai frumoasa cu parintii tai in viata.Dar gandeste te ca si tu vei fi parinte, si vei avea o familie care sa iti fie aproape, persoane care sa te iubeasca. Respect! si sus capul!
Tot mama, e intubata?
Nu e la terapie intensivă e la un spital de cardiologie. nu pot sa o vizitez așa că nu știu ce se petrece mai băgat în carantină. îmi pare rău pentru maicata sincer... Nu știu maică-mea daca de la covid are probleme sau că o avut tensiunea de la diabet foarte mare nu știu cât o avut nu mai țin minte da era enorm de mare. sincer nici nu vreau să discut despre asta, incerc sa nu mă gândesc că iar mă apuca dracii.văd că anxietatea sa ameliorat puțin deși am întrerupt tratamentul... Vezi, nu poți înțelege mecanismele depresiei și a anxietății
mersi Man, sănătate!
Multa sanatate, iti va reveni
Mersi Man, sa speram
xDepression întreabă:
xallesdx întreabă: