anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost pentru voi prima oara cand ati fumat?

31 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

M-am și grăbit să nu mă prindă ai mei și m-am înecat. Am repetat experiența abia după vreo 15 ani.

| Bondarel99 a răspuns:

Am tras câteva fumuri din Țigara cuiva și nu mi-a plăcut absolut deloc. Probabil ca dacă as mai fi încercat de câteva ori mi-as fi schimbat părerea si as fi început si eu sa fumez. Dar e bine sa încerci și atât, sa te opresti ca după aia cine știe când mai scapi.

| Speed99 a răspuns:

Mi-am promis de mic ca nu voi fuma niciodata. Nu ma atrage, pur si simplu - nu am pus gura pe-o tigara in toata viata mea. Nici macar nu sunt curios.

Si cu bauturile alcoolice e aceeasi poveste. Gustul oricarui alcool, pana si al berii, imi provoaca greata.

Sunt prea cuminte pentru chestiile astea ale voastre, copiilor "cool".

| Clorox a răspuns (pentru Speed99):

S-a dus moda cu ''esti cool daca fumezi sau bei''
Acum e un fel de viciu sa fiu sincer laughing

| RAY a răspuns:

Niciodata nu am fumat sau am incercat asa ceva

| Clorox a răspuns:

Primele fumuri au fost la 10 ani parca... Nu de mine evident, am fost cu niste prieteni mai mari si ei fiind fumatori mi-au dat si mie cateva fumuri sa vad cum e. M-am inecat, am ametit de zici ca eram beat dar intr-un final a fost ok.

| Superior a răspuns (pentru Clorox):

Ce experienta ciudata, mie-mi place sa trag un fum cateodata, nu ma apuc ca sunt scumpe si cica sunt nesanatoase, dar imi plac.

| GoldenZenith a răspuns:

Eram la liceu, am tras 2 fumuri, am tușit cam mult și am zis că nu este de mine așa ceva. big grin

| syd2 a răspuns:

Aveam vreo 10 ani si am fumat tigari folosite deja de altcineva, ca nu aveam bani de ale mele.

| Yaesmin a răspuns:

Aveam 14 ani, tata și-a uitat pachetul de țigări în bucătărie și am luat si eu o țigară, sa văd cum e.M-am simțit nasol tare, nici nu am putut să fumez toată țigară, imi venea să vomit.

| Superior a răspuns (pentru Yaesmin):

Ce? E buna tigarea, eu nu fumez ca nu-i sanatos, in rest mie-mi place.

| Yaesmin a răspuns (pentru Superior):

Știu.La început nu mi-a plăcut că nu eram obișnuită cu așa ceva.

| AnonimCuDiploma a răspuns (pentru Superior):

"tigarea", kill yourself.

| ShaOfHatred a răspuns:

Divin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut o senzație ciudată, simțeam că merg cu ceva greu pe cap și m-am așezat pe pat, totul se învârtea, vedeam steluțe :}

| syd2 a răspuns (pentru anonim_4396):

Maria Juanna?

| anonim_4396 explică (pentru syd2):

.naah, cu mj e mult mai fain angel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu reuseam sa trag in piet si ma inecam ca fraierul. Eram de rasul curcilor laughing

| m1dn1gh7 a răspuns:

Penal. Aveam vreo 12 ani, eram la ziua lu' vara-mea(care e cu 2 ani mai mare), aia o nebuna, fumau toti in afara de mine. M-a intrebat daca nu vreau si eu, dar o voce imi tot striga in cap BAI N-AI VOIE CA AI ASTM, si voiam asa mult sa fumez, am tras un fum de la ea si atat. A fost ok, imi venea sa tusesc, dar erau prea multi in jur asa ca am mimat ca si cand eu as fi fost fumatorul experimentat de-acolo. Apoi la liceu m-am apucat serios, cei mai cool baieti erau fumatorii, normal ca m-am pus si eu pe treaba. Se uitau fetele la mine cand fumam de parca le vorbeam din Kant, nu alta. Nu a tinut mult febra asta, cam 2 ani, apoi m-am desteptat si eu ca nu trebuie sa fac asta pentru impresii.

| Teffan a răspuns:

Cum sa fie, m-am innecat si mi-a venit sa vomit.

| DaniAdrian a răspuns:

Aveam 13 ani, tin minte erau pachetele acelea de vog mentol super ieftine sau acele pachete in care aveai doar 10 tigari, prima tigara a fost dintr-un kent necartonat, m-am inecat ca toti incepatorii. Pfiu...ce ma mai ascundeam de parinti sa nu ma vada, tineam tigara intre doua bete sa imi miroasa mana si mestecam un pachet de guma orbit sa fiu sigurlaughing

| Habbsha a răspuns:

Nu-mi prea mai amintesc cum s-a simțit. Știu că eram la bunici și am furat o țigără din pachetul bunicului meu plus niște chibrite și m-am dus într-un loc "sigur" și am aprins-o, am tras o dată, am tușit și am aruncat-o.

| Drimmero a răspuns (pentru Habbsha):

Te-ai apucat de prostii d-astea?

| Habbsha a răspuns (pentru Drimmero):

Am încercat și eu o dată acum douăjdemiideani, atât. În rest nu fac prostii, doar mă știi o:-).

Da, esti fata cuminte,, apreciez.

Stii cum e, incercarea moarte n-are.

Asta doar dacă nu încerci să te sinucizi.

Par cumva eu genul ala de om fara valori in viata?

Nope, mă refeream la faza cu încercarea. Zic că are moarte în acel caz laughing

Fireste ca iti poti gasi moartea din incercare)))) d-aia e bine sa stai in banca ta de multe ori, si sa gandesti cu cap orice decizie.

| DaniGrasu a răspuns:

Aveam vreo 7 ani, eram la țară, și cum în casă la mine era alcool și țigarete la discreție, am sustras un LM parcă era, și m-am dus în grădină în niște tufișuri unde am aprons-o și după câteva fumuri care le-am inhalat în plămâni m-a luat o amețeală de am zis că gata, mor și m-am speriat și am aruncat-o laughing
După câteva ore, m-am dus la prietenii mei de aceeași vârstă și m-am lăudat că am fumat iar ei se mirau și nu mă credeau, iar după aceea s-au dus la poartă și au strigat, iar când taică-miu a ieșit afară i-au spus că am fumat. Bineânțeles, au urmat clipe horror deoarece tata a rupt o creangă dintr-un nuc și m-a fugărit până-n stradă unde m-a rupt în două, apoi m-a târât până în curte iar acolo m-a luat maică-mea la palme...
Asta a fost prima dată când am fumat, aveam 7 sau 8 ani.
A doua daună totală pe care am primit-o tot de la părinții mei a fost când aveam 13 ani și intrasem într-un anturaj din acesta cu băieți mai mari ca mine care beau și fumau iar într-o seară, când m-au luat la unul din ei acasă că făcea un băiat show, după ce am băut câteva beri mi-au dat să fumez și eu și am fumat vreo 3 țigări la rând, moment în care un fost prieten mai mare decât mine m-a filmat cu telefonul fără ca eu să știu iar când am ajuns acasă și taică-miu a spus să suflu spre el și când și-a dat seama că am fumat și-a scos cureaua, m-a dezbrăcat la chiloți și a tras cu cureaua în mine până gâfâiam, îl imploram să nu-mi mai dea că nu mai rezist, era roșu din cap până în picioare, iar apoi mi-a tras și jegoasa de maică-mea o serie de pumni și palme în față...Atât de tare urlam de durere când îmi dădea cu cureaua încât niște vecini au venit la poartă și au spus să înceteze să mă mai bată că o să cheme poliția. Trei săptămâni am stat cu jumătate de față umflată și vânătă, fapt pentru care tatăl meu nu m-a lăsat să merg la școală ca să nu vadă profesorii și mi-a scos scutire de la medicul de familie.
După câteva luni după ce taică-miu a plecat la muncă în străinătate m-am apucat serios de fumat și am continuat 3 ani după care am decis să mă las.
Acum, sunt major și nu mai fumez de câțiva ani, dar beau destul de mult.