| katherine585 a întrebat:

Cum a fost prima zi a voastra de liceu? Eu am de pe acu emotsii mar...Si app. 29 de fete si un baiat intr-o clasa vi s`a mai intamplat? Dezamagire mare...

4 răspunsuri:
| Iuliana944 a răspuns:

laughing in prima zi de scoala aveam niste emotii de nici nu stiam pe ce planeta ma aflulaughinglaughing, din greseala am intrat in alta clasa nu in clasa mea.laughing, da la mine in clasa sunt 5 fete si 29 de baietilaughinglaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Da, iti dai seama ca o sa fii emotionata, mai ales daca nu prea cunosti pe nimeni pe acolo.O sa intalnesti persoane cu care crezi ca ai ceva in comun, te asezi cu respectiva/respectivul in banca si dupa 2 zile te mutilaughing Abia dupa 2-3 saptamani iti dai seama cum functioneaza lucrurile si cine e cine.Eu am doar 6 baieti in clasa si restul 22 de fete, dar e ca si cum n'ar fi niciunullaughing
However, valorifica anii de liceu pentru ca sunt poate cei mai frumosi ai adolescentei.Atunci cand iubesti si urasti in acelasi timp, cand vrei sa te razbuni si sa poti ierta, cand apar aliante de tot genu si alte lucruri.
Bafta! ^^

| TeoPT a răspuns:

Noi suntem 9 băieți și 21 de fete.
Eu n-am emoții, de ce aș avea, mă duc să îmi taie gâtul sau ce?

Baftă

| Zoxxx a răspuns:

laughing n-am avut emotii big grin
la noi sunt 98% fete in clasa laughing pff...