| woody_9489 a întrebat:

Cum a fost prima zi de scoala, dupa o saptamana de vacanta? Ceva amuzant/trist? happy

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

A fost buna...Nimic specialthinking Bine a fost ceva specialhee hee. Nimic iesit din comunbig grin.

| Elena1234456 a răspuns:

Ceva plictisitor happy somnolenta totala big grin. avem un nou prof la mate si a facut niste faze. a inceput sa maseze un coleg pe spate si spunea "asa imi facea viorica.nu e mai bine acum? Ca problema aia de la tabla te-a cam stresat de nu stiai cat fac si 2 ori 2" laughing.

| Malvina24 a răspuns:

La mine in clasa toti dormeau cu capul pe bank dupa ce au fost la chefuri, profii vorbeau singuri si eu nu avusai o zi prea buna...lumea asta e foarte rea!

| Marii a răspuns:

Plictisitor.

| Anecherry a răspuns:

In prima parte a zilei cam dormeam pe mine, si pe banca la vreo 2 ore; dupa mi-am revenit si am fost foarte energica toata ziua. la tine cum a fost?

| AngellSthefan a răspuns:

Nimic interesant din pacate.

| woody_9489 explică:

La mine a fost destul de aiurea. toti profii ne-au pus sa facem exercitii... dar macar m-am intalnit cu tipul pe care il plac atat de mult

| ~_~fericire.in.rate~_~ a răspuns:

Phai...am fost la tipu' de care'mi place{lucreaza langa scoala} si ne'am mai aprins putinhee hee ceea ce a fost super'fainwinking. Trist este ca n'am facut nimic mai mult cu elsad si ca nu m-am combinat cu un tip cu bani si acum vrea sa ma combin cu el dar parfca nu m'as combina fiindca vor exista multe barfe dupa ce ma voi despartyi de ellaughing
Si toate acestea s'au intamplat la scoala... ce tare, nu? Cel putin in timpul scolii
By xena:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Enervant.

| Doar eu_8334 a răspuns:

Nici trista, nici amuzant. A fost cam plictisitoarelaughing. Cu totii eram obositi.

A ta cum a fost?