Ceva plictisitor somnolenta totala . avem un nou prof la mate si a facut niste faze. a inceput sa maseze un coleg pe spate si spunea "asa imi facea viorica.nu e mai bine acum? Ca problema aia de la tabla te-a cam stresat de nu stiai cat fac si 2 ori 2" .
La mine in clasa toti dormeau cu capul pe bank dupa ce au fost la chefuri, profii vorbeau singuri si eu nu avusai o zi prea buna...lumea asta e foarte rea!
In prima parte a zilei cam dormeam pe mine, si pe banca la vreo 2 ore; dupa mi-am revenit si am fost foarte energica toata ziua. la tine cum a fost?
La mine a fost destul de aiurea. toti profii ne-au pus sa facem exercitii... dar macar m-am intalnit cu tipul pe care il plac atat de mult
Phai...am fost la tipu' de care'mi place{lucreaza langa scoala} si ne'am mai aprins putin ceea ce a fost super'fain. Trist este ca n'am facut nimic mai mult cu el si ca nu m-am combinat cu un tip cu bani si acum vrea sa ma combin cu el dar parfca nu m'as combina fiindca vor exista multe barfe dupa ce ma voi despartyi de el
Si toate acestea s'au intamplat la scoala... ce tare, nu? Cel putin in timpul scolii
By xena:*
Nici trista, nici amuzant. A fost cam plictisitoare. Cu totii eram obositi.
A ta cum a fost?
florin96ak47 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: