| Malvina24 a întrebat:

Cum a fost prima zi de scoala? V-ati revazut colegii? Cum sunt? S-au schimbat mult? Nouatati pe la voi? La mine a fost frumos, mi-am revazut o parte din colegi, unii schimbati altii au ramas la fel, diriginta tot o femeie minunata e. Profesorii nu s-au schimbat cu exceptia unei profesoare de geografie.Clasa noastra a fost renovata si arata super.Eu sunt a -12-a, ultimul an de liceu de care trebuie sa ma bucur din plin. Voi in ce clasa sunteti?

Răspuns Câştigător
| matadoru a răspuns:

Eu acum am intrat a 9, bobocel de azi, am fost emotionat inainte si curios sa-mi vad noii colegii, noi profesori si noua diriginta.Sunt bucuros pentru ca am picat intr-o clasa buna, mi-am facut deja multi prietenii, fete frumoase si profesori de treaba, la fel si diriginta.Va urez la toti un an de scoala/liceu cat mai bun!

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Clasa a 8a
ciudat...
parca toti s-au mai schimbat
nu cred ca anul asta o sa mai fie asa galagie, le-a mai trecut si lor marea pasiune cu wrestlingul, si sunt mai inistiti din cate vad(baietii).
fetele,,, majoritatea plictisite, fara pofta de viata sa zic asa.
prea triste toate, simt ca e ceva in neregula.
nu mai e ca anul trecut.profesorii...2profe noi, acelasi ciudat de dirig. una de romana buna rau de totlaughingochi albastri. draguta rau si tinerica.
cam atat. e o atmosfera linistita din cate vad.

| Helvete a răspuns:

Eu sunt a 11-a. Din pacate mi-am revazut colegii. Unii s-au schimbat in rau, dupa parerea mea, iar altii au ramas la fel si avem unul nou. A fost nasol. Bine ca mai am 2 ani si termin. Ma bucur ca a fost frumos la tinehappy.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Pai eu sunt cam mica in comparatie cu tine ...sunt doar in clasa a 8-a...
anul asta m-am transferat la o alta scoala. A fost interesant sa vad cum e sa fii " fata noua". Am avut noroc ca era si o prietena de-a mea in clasa cu mine, dar cred ca m-as fi descurcat oricum deoarece sunt toti colegii super de treaba. Nu am de unde sa stiu daca s-au schimbat sau nu pentru ca abia i-am cunoscutlaughing. Iar de profesori, nu stiu ce sa zic ca nu am vazut decat o parte din ei big grin

| Monique_3125 a răspuns:

Buna!
Eu sunt a 11-a. mi-am revazut colegele, pentru ca am doar fete in clasa, unele s`au schimbat, altele au ramas asa cum sunt. si nu am niciun/o coleg/a nou/a.
Ma bucur ca am inceput scoala; acum pot sa fac si eu mai multe.
happy

| dorincosti a răspuns:

Bucurati-va cat mai putetzi...la mine este al 2-lea an in care nu mai pot face astasad. Facultatea nu se compara cu liceul!

| chandnisharma a răspuns:

Ce n-as da sa fiu in locul tausad
eu am terminat liceul anul asta in luna iulie si imi este asa dor de colegi, de liceu, de drumul spre liceu, de tot sad
bucura-te de astia 2 ani care ii mai ai ca apoi o sa iti para rau.