Nu-ți da foc. Dă-i persoanei aceleia foc.
Nu stiu daca voi mai ajunge acolo unde am fost, eu de fel nu cred in multe, asa cum am crezut in prima nu cred ca voi mai crede, acuma cu dezamagirile m-am obisnuit cu asta, oamenii te dezamagesc mereu
O sa-mi treaca, aceasta '' infrangere'' e trecatoare, nu stau toata viata mea dupa o singura fata, nici fetele nu stau dupa un baiat toata viata, toate astea sunt trecatoare!
Nu ştiu, sunt aşa dezamăgită de unii oameni, încât nu prea m-ar mira.
Ar durea tare de tot dacă ar face-o cineva în care chiar am încredere. Cum să reacţionez? Habar nu am, cel mai probabil, mă bag sub plapumă, îmi pun faţa în pernă şi încep să plâng.
O să sufar in tacere.O sa urzesc planuri de razbunare, pe care nu le voi pune niciodata in practica.
I-as frange-o si eu pe a lui.
De ce sa planga doar mama, sa planga si maica sa!
Nu imi place sa raman in minus. Imi place sa platesc cu aceeasi moneda!
Sa vada ca nu sunt carpa lui de sters pe jos.
Simt nevoia să plâng, doar că doare prea tare, deci nu sunt înstare. Încerc să mă conving că nu e adevărat, că e un coşmar şi poate mă trezesc. Câteva zile...în care nu simt nimic până când îmi dau seama că e realitate iar apoi plâng de vreo 10 ori pe zi săptămâna viitoare şi mănânc tot universul pentru că sunt genul de persoană care mănâncă prea mult în cazul emoţiilor negative.
Apoi îmi imaginez cum ar fi să omor sau să rănesc persoana asta care mi-a frânt inima.
Nu ştiu... dacă la asta te referi prin "reacţie"?
Am citit asta și m-am simțit.
As fi bucuros, inseamna ca persoana aia a evoluat si isi urmareste credintele lui sociale din acel moment. Ne-am desparti am fi prieteni pe urma si asta a fost, evoluam toata viata, depinde cum privim toate situatiile. Daca noi iubim cu adevarat aceea persoana vezi foarte usor ca e ceva ce trebuia facut de ea pentru a evolua...si tie la fel trebuie doar sa vezi ce ai gresit de a facut-o sa faca ceva sa te raneasca, poate e greseala ta, poate este a ei ..ca s-a schimbat si vrea altceva, poate nu ea iti era sufletul pereche si trebuie sa fi mai deschis, mai luminat, e prea complex de explicat
Intotdeuna ma gandesc la acel exemplu cu bancnota mototolita si calcata, dar care nu-si pierde valoarea. Poti fi cazut, dar nu infrant. Adevaratii oameni nu se lasa coplesisti de necaz, ci se pregatesc sa-l primeasca. Oricum va veni.
Nu cred ca e posibil, sincer. Da, m-as simti trista si dezamagita, dar nu m-ar impiedica din a ma comporta normal a doua zi. Nu consider micile intamplari triste ca fiind lucruri ce imi pot frange inima.